Denise Rifai mărturisește că a fost surprinsă plăcut de întrevederea cu Alexandra Stan și că a descoperit-o pe tânăra artistă într-o nouă lumină.

Citeste si: Adrian Năstase, dezvăluiri impresionante, în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Glonțul a trecut, atunci, la 3 mm de carotidă…”

Ce a transmis Alexandra Stan

“M-a surprins prin inocență.

Alexandra Stan este o față foarte caldă și un copil foarte curat. Nu am detectat nimic fals în apariția ei, este doar caldă, deschisă, este o tânăra femeie minunată”, spune Denise Rifai despre Alexandra Stan.

Citeste si: Anamaria Prodan, dezvăluiri în premieră, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

alexandra stan la 40 de întrebări
Alexandra Stan la 40 de întrebări cu Denise Rifai.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ce avere are, de fapt, Viorel Cataramă și din ce afaceri ”trăiește” acesta

“Ai cunoscut faima multe prea devreme?”, “Suferi de vedetism?”, “Îți plac băieții răi?”, “Ai vrut să te sinucizi?”, “Câți bani ai câștigat până acum?”, “L-ai urât pe tatăl tău?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Alexandrei Stan, în ediția din această seară

a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D!

Citeste si: ”L-ați despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție?” Anamaria Prodan, dezvăluiri în premieră, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si