Close sidebar
Close sidebar

Alexandra, una dintre victimele criminalului din Caracal, nepoata unei cunoscute vedete din România

Apar noi detalii despre ultima victimă a presupusului criminal din Caracal. Alexandra, fata care dispărut în urmă cu o zi de acasă, după ce a fost luată la ocazie, iar trupul său neînsuflețit găsit în casa lui Gheorghe Dincă, este nepoata unei vedete din România.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Alexandra este nepoata lui Alexandru Cumpănașu, realizator de emisiuni și prședinte al Asociației pentru Implementarea Democrației și președinte al CNMR. Alexandra a încercat să se salveze din mâinile criminalului.

    Citeste si: Imagini cu impact emoțional! O tânără a leșinat, în fața casei „criminalului din Caracal”

    Tânăra, care își pierduse telefonul undeva pe drum, a reușit să găsească un telefon vechi al răpitorului ei, în casa unde era ținută captivă. A sunat la 112, unde a oferit detalii despre locul unde se află, scrie spynews.ro.

    Citeste si: Prima reacție a criminalului de la Caracal

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI