Miercuri, 29 martie 2023, în jurul orei 13.14, oamenii legii de la Poliția Orașului Oravița au fost sesizați de către un bărbat, în legătură cu faptul că soția lui a primit un mesaj de la fiul acesteia, DOBRE ALEXANDRU CĂLIN, un tânăr în vârstă de 23 de ani, despre care știau că este plecat în Germania din data de 23 martie. Prin acest mesaj, tânărul de 23 de ani îi transmitea mamei că nu se află la muncă în Germania și că este ultimul mesaj pe care i-l va trimite.

Citește și: VIDEO |Această femeie și-a vândut copilul pentru a face rost de bani pentru o operație la nas

Totodată, Alexandru a indicat în mesaj că va fi găsit într-un loc situat în zona localității Brădișoru de Jos.

Toată lumea este în căutarea lui Alexandru

La scurt timp după sesizarea făcută de tatăl băiatului, au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, pădurari,  jandarmi și voluntari, care l-au căutat pe Alexandru în întregul perimetru precizat de acesta. Mai mult, au fost efectuate verificări suplimentare, până la acest moment persoana nefiind depistată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: O fetiță de 11 ani, răpită dintr-o benzinărie a fost găsită cu ajutorul iPad-ului din rucsacul ei

Semnalmente: 1,75 metri înălțime, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, prezintă la nivelul antebrațului drept, de la cot până la încheietura mâinii, un tatuaj circular tribal.

Oamenii legii continuă căutările și verificările în cazul identificării lui Alexandru. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Citește și: O adolescentă de pe TikTok a murit într-un tragic accident/”Zâmbetul ei frumos și spiritul ei bun vor continua să fie în inimile prietenilor”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si