Alexandru Preda, un băiețel în vârstă de 13 ani, a dispărut, în cursul zilei de joi, din comuna Gălățeni. Băiatul a plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors. Oamenii legii din județul Teleorman îl caută pe copil.

Polițiștii Secției nr. 11 din cadrul Poliției Rurale Gălățeni, din județul Teleorman au fost sesizați, vineri cu privire la faptul că joi, în jurul orei 14:00, Alexandru a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,45- 1,50 m, 38 de kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, față rotundă, ten mulatru.

Citește și: Un copil de 13 ani din orașul Săveni a dispărut de acasă

La momentul dispariției purta un compleu format din pantaloni scurți de trening de culoare închisă cu imprimeuri de culoare alb și portocaliu, tricou negru cu imprimeuri de culoare alb- portocaliu și papuci de culoare albastru închis, mărimea 36.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oricine deține informații despre copil sau l-a văzut, este rugat să apeleze la numărul unic de urgență 112, ori să meargă la cea mai apropiată secție de Poliție.

Un copil de 13 ani din orașul Săveni, dat dispărut, a fost găsit

Polițiștii botoșăneni fac apel la cetățeni pentru a-l găsi pe un copil de 13 ani dispărut de acasă.

„Astăzi, 13 iunie 2023, polițiștii botoșăneni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că Olaru Mihai, de 13 ani, din orașul Săveni, a părăsit domiciliu, la data de 12 iunie a.c.,

iar până în prezent nu a revenit și nici nu a putut fi contactat. Acesta are următoarele semnalmente: Aproximativ 40 de kilograme, 1, 25 m înălțime, ochi căprui.

La momentul plecării era îmbrăcat cu un trening de culoare închisă, adidași roz și purta un ghiozdan de culoare închisă”, potrivit IPJ Botoșani.

Citește și: Un copil de 14 ani a traversat înot unul dintre cele mai mari râuri pentru a ajunge la părinți

Minorul a fost identificat în municipiul Botoșani. Acesta a fost văzut de o persoană, care a sesizat poliția.

În scurt timp a fost preluat de polițiști și este în afara oricărui pericol. Sunt continuate verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a părăsit domiciliul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si