E clar că Alexandru Arşinel a ajuns subalternul lui Vasile Muraru. Presa a relatat că, de la începutul lui 2019, Arşinel a renunţat la funcţia de manager al Teatrului de Revistă, pe care o ocupa de ani de zile, lăsându-i locul lui Vasile Muraru, care era director adjunct al instutuţiei aflate în subordinea Primăriei Capitalei.( vezi ce se mai întâmplă cu soţia bolnavă a lui Alexandru Arşinel)

Alexandru Arşinel a ajuns subalternul lui Vasile Muraru: ”Arşinel nu se mai ocupă de partea administrativă" 

”Arşinel nu se mai ocupă de partea administrativă ca şi până acum, dar vine zi de zi la birou. Vrea să se simtă implicat în continuare în tot ceea ce se întâmplă acolo. Vasile Muraru va avea interimatul de şase luni şi, credem noi, cel puţin tot atât va mai veni şi Arşinel pe aici. Toată lumea ştie că Vasile visa la momentul ăsta, aşa că el va fi şeful, cel puţin o perioadă. Dacă va rămâne director mare, depinde doar de Primărie, dacă va fi agreat politic, dacă se mulează pe ceea ce se doreşte”, a dezvăluit, pentru WOWbiz.ro, o sursă din teatru.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si