Alexandru Arsinel cere ajutor divin pentru nevasta bolnava, Marilena fiind imobilizata dupa ce, in 2016,  a cazut pe scari si s-a lovit foarte tare la cap. „Visez ca Dumnezeu să se uite mai des asupra casei mele şi s-o ajute pe soţia mea. Asta îmi doresc foarte mult, să ştie că şi noi suntem nişte locuitori pe pământ şi avem neapărată nevoie de ajutorul Lui. Pentru că nu întâmplător spunem, aproape în fiecare zi, „Doamne ajută!“, a declarat Alexandru Arsinel intr-un interviu pentru ziarul Adevarul.

Alexandru Arsinel cere ajutor divin pentru nevasta bolnava. Ce face actorul cand are momente de cumpana

Intrebat ce face atunci cand se confrunta cu momente grele in viata, Alexandru Arsinel a spus: „Noaptea, mă trezsc uşor agitat, supărat, mă urc în maşină şi plec o jumătate de oră pe străzile oraşului. Mă întoc acasă, mă pun la loc în pat şi adorm. Sau merg la ţară, undeva lângă Crevedia, la băiatul meu cel mic, şi stau cu el pe terasă, pe malul lacului. Îmi face o cafea, se aşază lângă mine şi tăcem din gură. Nu spunem nimic. Apoi îi mulţumesc, mă urc în maşină şi mă întorc acasă”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Alexandru Arsinel cere ajutor divin pentru nevasta bolnava. Sotia este imobilizata

Alexandru Arsinel cere ajutor divin pentru nevasta bolnava, mai ales ca starea fizica a acesteia este precara. „ De vorbit vorbeşte, dar nu se mişcă, picioarele ei refuză să facă asta. E imobilizată, stă în fotoliu şi o deplasăm doar aşa. Avem ajutor, o femeie care stă permanent cu ea.

Marilena se simte mai bine, cum să spun, cum se poate simţi un om în situaţia ei”, a marturisit, la un moment dat, Alexandru Arsinel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si