Trist, abatut si vizibil slabit, Alexandru Arsinel pare de nerecunoscut. Dupa cateva luni in care a evitat sa apara in spatiile publice si a fost inlocuit, o perioada, in spectacolele de revista pe care le avea, Alexandru Arsinel pare alt om. 

Artistul nu numai ca si-a schimbat infatisarea, dar pare sa fi devenit o persoana spirituala care a ajuns sa-si gaseasca alinarea in credinta si biserica. De

curand, indragitul artist a mers la Manastirea Hurezi din Ramnicul Valcea, cea mai de seama ctitorie ridicata de domnitorul martir Constantin Brancoveanu in anul 1690.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Recunoscut de maicute, artistul a fost primit cu multa caldura, iar orele petrecute in lacasul sfant se pare ca i-au prins bine.

Dupa vizita la manastire, Alexandru Arsinel s-a intors in Targu Jiu, unde participa zilele acestea la Festivalul National “Zilele Elvira Godeanu”. Ultimul an a fost extreme de dificil pentru Alexandru Arsinel, probabil cel mai dur din toata existeanta de peste opt decenii a indragitului artist.

Alexandru Arsinel, de nerecunoscut. Sa se fi incheiat seria evenimentelor negre din viata lui Alexandru Arsinel? 

Sirul evenimentelor negative a inceput cu imbolnavirea sotiei sale.

Nevasta indragitului actor a suferit, in urma cu doi ani, un accident si, de atunci, starea ei de sanatate este una precara.

Femeia nu poate sa mearga singura, ci doar sprijinita de cadru, dupa ce, in toamna lui 2016, a cazut si s-a lovit grav la cap. In noiembrie, a urmat moartea fulgeratoare a Stelei Popescu, iar pentru Arsinel a inceput o noua perioada tulbure care l-a afectat emotional.

Pe fondul acestor intamplari dramatice, starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel, si asa precara, s-a deteliorat foarte mult, actorul ajungand sa topeasca zeci de kilograme in decurs de doar cateva luni.  

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si