Close sidebar
Close sidebar

Alexandru Arsinel, devastat de moartea actritei Aimee Iacobescu: "A murit cu o mare suferinta"

Alexandru Arsinel este devastat de moartea unei alte colege de-ale sale. Spune ca Aimee Iacobescu a murit cu o mare suferinta.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Indragitul actor Alexandru Arsinel a primit astazi o noua veste devastatoare. Colega sa de scena Aimee Iacobescu s-a stins din viata la 71 de ani.

"Aimee a murit chiar de Ziua Internationala a Teatrului. A murit cu o mare suferinta, chinuita de transformarile democratice si de autoritatile din localitatea natala, pentru faptul ca nu a putut sa-şi recupereze moştenirea. A fost o actrita extrem de talentata şi de apreciata.", a declarat Alexandru Arşinel.

Citeste si: Doliu în lumea sportului românesc! Sonia Iovan, campioană olimpică la gimnastică, și-a găsit sfârșitul în Franța- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Artista s-a stins pe patul Spitalului Elias, unde a fost transportata de urgenta in seara zilei de luni. Medicii din echipajul SMURD au gasit-o in stop cardio-respirator. Deşi au incercat sa o resusciteze, eforturile au fost in zadar, iar Aimee Iacobescu s-a stins pe patul de spital, in jurul orei 21.00.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI