Actorul Alexandru Arșinel ar fi ajuns, în urmă cu câteva zile, din nou la spital, din cauza problemelor cardiace care l-au ținut spitalizat și în trecut. De data aceasta, situația pare mai gravă decât în februarie.

Citeste si: Alexandru Arșinel a trecut prin clipe grele

Conform surselor Fanatik, starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este una critică și necesită supraveghere permanentă din partea medicilor, acesta fiind și motivul pentru care a fost internat în clinica privată.

Probleme grave de sănătate pentru Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a mărturisit recent că are  probleme grave de sănătate  și că se va retrage din lumea teatrului românesc.

Marele actor a mărturisit că încearcă să facă față spectacolelor pe care le are programate, iar mai apoi dorește să se retragă din activitate. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alexandru Arșinel a suferit mai multe intervenții la nivelul inimii de-a lungul timpului.

[Sursa foto: Facebook]

În luna fenbruarie 2022, Alexandru Arșinel a ajuns pe mâna medicilor pentru mai multe investigații din cauza problemelor sale cardiace.

Citeste si:  VIDEO| Alexandru Arșinel, internat în spital cu probleme cardiace. "Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”

Alexandru Arșinel a mărturisit că are probleme cu respirația, iar de-a lungul timpului, actorul a suferit mai multe intervenții la nivelul inimii.

Alexandru Arșinel, în fața unei noi intervenții pe inimă

Medicii de la clinica privată unde se află internat acum Alexandru Arșinel au luat decizia să îl interneze măcar pentru câteva zile, pentru investigații suplimentare, potrivit Antena 3.

Conform informațiilor obținute de Fanatik, Alexandru Arșinel ar putea în situația de a suporta încă o intervenție cardiacă de montare a unui nou stent.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Internarea lui Alexandru Arșinel vine după ce, de câteva săptămâni bune deja, fiul său angajase o asistentă medicală care să îl supravegheze, în permanență, pe actor, chiar acasă la el. 

Ce spunea Alexandru Arșinel după ultima internare 

”Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația'',   a declarat Alexandru Arșinel după ultima internare în spital, când și-a anunțat și retragerea din activitatea teatrală. 

'Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Sunt la Botoșani și o să am un spectacol pe care îl dăm la restaurantul cel mare de aici pentru inaugurarea unor acțiuni. Eu sunt din zonă de aici. Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. 

Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct", a mai spus marele actor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si