Alexandru Arșinel trece prin momente de cumpănă. Dacă zilele trecute, marele actor s-a întors acasă, după ce a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală, duminică artistul va ajunge din nou în unitatea medicală, pentru a fi operat la inimă. 

Citeste si:   Arșinel se simte urmărit de un blestem

„Azi mi-au dat drumul acasă după intervenția de ieri când mi s-a montat un stent pentru puls.

Duminică ma întorc în spital pentru operația pe inimă", a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citeste si: VIDEO| Alexandru Arșinel, internat în spital cu probleme cardiace. "Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”

Alexandru Arșinel, un nou stent la inimă

Arșinel a povestit că i s-a montat un stent pentru puls, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Ulterior, el a fost externat din spital, însă nu va sta foarte mult timp acasă, pentru că duminică se va întoarce în unitatea medicală. Atunci, maestrul va fi operat la inimă.

În urmă cu câteva zile, după ce a fost internat, Alexandru Arșinel a oferit primele declarații în acest sens. Actorul spunea că totul i se trage de la nenorocirea de infecție COVID-19.

Arșinel: "Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul” 

Alexandru Arșinel a fost internat aproape trei săptămâni în perioada aprilie-mai, împreună cu soția sa, la spitalul Matei Balș din Capitală,  după ce s-au infectat amândoi cu virusul SARS-Cov-2. Amândoi soții erau imunizați cu Pfizer, încă din luna februarie când au făcut rapelul.

Și la începutul lunii septembrie  Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital,  acuzând o stare de slăbiciune mare, potrivit Antena 3.

Marele actor trecuse recent prin infecția cu SARS CoV-2 și se pare că organismul său nu apucase să se recupereze după boală.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tot complicațiile post-COVID par să fie de vină și pentru starea actuală a actorului:

”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a declarat Alexandru Arșinel zilele trecute.

 

 

 

 

 

 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 

 

parcă s-ar fi abătut un blestem asupra lui, pentru că perioada aceasta din an îl prinde cu probleme personale, atunci când vrea să facă lucruri în memoria Stelei Popescu.

„Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!', declara Alexandru Arșinel pentru sursa menționată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si