Alexandru Boariu, un tânăr talentat din Timișoara a avut parte de unul dintre cele mai intense momente din viața lui, și nu oriunde, pe scena Untold, în fața a peste 95.000 de oameni din întreaga lume, prezenți în prima seară de festival.

Cum s-a simțit Alex pe scena Untold?

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Radio Impuls, Alexandru a povestit despre experiența lui în dans, cât și despre emoțiile trăite pe scenă alături de una dintre cele mai aștepte artiste de la Untold.

@untold.festival And the rest is history 👀😱 @BebeRexha ♬ original sound- Untold Festival

Alex Boariu

Alex Boariu

[Sursa foto: Alex Boariu -Instagram]

Alex Boariu

Alex Boariu

[Sursa foto: Captură ecran Untold- TikTok]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Pe scurt, Alex Boariu este un tânăr timișorean ce a terminat Colegiul Național C.D. Loga pe profilul matematică-informatică și apoi a plecat în Barcelona să studieze teatrul. Puțin mai în detaliu, sunt o ființă plină de emoții și visuri mari care își are locul pe scenă, fie prin teatru, dans sau orice alte performing arts",  a explicat Alex Boariu.

”Cu fiecare moment care trecea, lăsam informația și senzațiile să fie procesate”

”Am simtit cum amețesc si mi se taie respirația, dar știam că am urcat treptele alea cu un motiv. Chiar atunci mi-a dat mâna, m-a plimbat puțin în față și a zis “Salută arena!”…așa că asta am făcut: cu fiecare moment care trecea, lăsam informația și senzațiile să fie procesate. Iar apoi, doar dans!", a povestit tânărul.

Alex Boariu alături de Bebe Rexha

Alex Boariu alături de Bebe Rexha

[Sursa foto: Captură ecran Untold- TikTok]

De asemenea, Alex Boariu a povestit că a făcut dans sportiv de performanța timp de 10 ani, motiv pentru care se simte atât de bine pe scenă.

@untold.festival We are romanians, we know how to shake that 🍑🤣 @BebeRexha #roadtofestivals ♬ original sound- Untold Festival

În prima zi de Untold 2023, Bebe Rexha, Ava Max și Irina Rimes au făcut show pe scena principală. Festivalul de la Cluj-Napoca se va încheia pe data de 6 august.

Citiți interviul complet cu Alexandru Boariu pe Radio Impuls .  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si