Close sidebar
Close sidebar

Alexandru Cumpănaşu a fost făcut praf de un profesor celebru: „Acest trubadur a fraudat fonduri UE, invocând calități false. Sper să audă și doamna Kovesi!”

Alexandru Cumpănaşu a fost făcut praf de un profesor celebru, Radu Carp.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alexandru Cumpănaşu a fost făcut praf de un profesor celebru, după ce studiile şi colaborările cu diverse instituţii ale unchiului Alexandrei Măceşanu au fost subiect de dezbatere în societate. „Cazul Cumpănașu este șocant. Nu are licență dar declară că este înscris la master. Nu are studii superioare dar predă în învățământul superior.În timp ce unora li se verifică și numărul de la pantofi înainte de a depune aplicații la fonduri UE, domnul Cumpănașu este promovat expert și câștigă proiecte”, a postat Radu Carp, profesor la Facultatea de Științe Politice a Universității din București și director al Şcolii Doctorale de Ştiinţe Politice.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Fabuloasa avere a lui Alexandru Cumpănașu, cel mai bine plătit semi-bugetar din România

Alexandru Cumpănaşu a fost făcut praf de un profesor celebru: "Cumpănașu este evaluator în mai toate proiectele" 

„În timp ce somități ale lumii academice sunt respinși ca să fie evaluatori UEFISCDI, domnul Cumpănașu este evaluator în mai toate proiectele acestei instituții. Astăzi am vorbit cu un prieten care mi-a spus că a fost refuzat la un proiect gestionat de MEC pentru că nu a semnat CVul pe fiecare pagină.

I-am transmis să conteste sau să trimită o foaie albă domnului Cumpănașu, va ști el ce să facă cu ea ca să obțină finanțare! Problema serioasă este că acest trubadur a fraudat fonduri UE, invocând calități false. Sper să audă și doamna Kovesi!”, a mai scris Carp.( vezi cui îi datorează Alexandru Cumpănaşu 300.000 de euro)

Alexandru Cumpănaşu a fost făcut praf de un profesor celebru. Radu Carp are un masterat în studii europene și relații internaționale 

Profesorul Radu Carp are un masterat în studii europene și relații internaționale la Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (1996) și este doctor în drept al Universității „Babeș-Bolyai“ (2002). Are numeroase colaborări și stagii de predare la universități prestigioase și a participat la proiecte de cercetare în colaborare cu mai multe instituţii. A publicat 15 volume, atât de autor, cât și colective. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI