Alexandru Cumpănașu este revoltat din pricina autorităților. Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, are cel puțin un complice.

Numai eu am depus la Parchet niște indicii foarte clare cu persoane, care sunt extrem de importante în statul român astăzi și care îl cunosc pe acest Dincă. Au fost apropiați de acest Dincă și i-au făcut diverse servicii.

Citeste si: VIDEO| Curtea lui Dincă arată ca un sit arheologic. Excavatorist: „Mai e de săpat mult”

Citeste si: VIDEO| Minivacanța la români: 4 zile libere, din care una pe drum

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| La pas, prin munții României. Celebru jurnalist străin, fascinat de țara noastră

De cred că îl acoperă? Pentru că sunt persoane din Parchet, Poliție, politică, care l-au cunoscut. Cred că sunt șantajabili astăzi. Eu nu i-am acuzat de posibila ucidere a Alexandrei, ci de faptul că îl protejează pe Dincă, pentru că sunt vulnerabili. Dacă mâine deschide gura, le dispare cariera, le dispar averile, le dispare reputația, le dispare tot.

Dacă spune două vorbe despre ce s-a întâmplat acum 10 ani, spre exemplu. Probabil că are și probe în sensul acesta.
Al doilea lucru, cel legat de prostie, ține de modul în care ei administrează scenariul acesta. Este un scenariu prost. Adică, pe lângă faptul că pun pe toată lumea să ne spună că nu mai trebuie să comentăm. Cel puțin un senator era foarte insistent ieri să mi se interzică apariția la televizor, să mi se interzică să mai comentez cazul acesta.
E un scenariu prost scris.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, ultimele declarații:"pe grupul de WhatsApp a apărut mesajul"

Încearcă, într-un mod total aiurea, total fără nicio logică, să ne ducă spre altceva, spre faptul că Dincă este criminalul, spre faptul că Dincă trebuie condamnat. Să ne scoată din ideea că a avut complici, că cineva l-a cunoscut. Că e un sociopat. Acesta era un timp destul de implicat în viața Caracalului”, a spus Alexandru Cumpănașu.

„Nu vreau să încalc legea și, după aceea, să le dau motiv unor nemernici, că și așa au complotat tot felul de procurori pe niște grupuri de ale lor că trebuie să-l scape de mine și să-mi facă un dosar. Pot să vă dau la modul general”, a adăugat Cumpănașu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si