Close sidebar
Close sidebar

Alexandru Cumpănașu anunță că înființează Fundația ”Alexandra Măceșanu” și ”Poliția Școlilor”! ”Se vor putea face donații”

Alexandru Cumpănașu a anunțat că va înființa Fundația ”Alexandra Măceșanu”, care își propune să ”salveze copiii României”

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Alexandru Cumpănașu nu se descurajează după rezultatul modest de la alegerile prezidențiale. Acesta vede și o parte bună prin faptul că aproape 150.000 de români l-au votat. Cu ajutorul acestora, Cumpănașu vrea să deschidă o fundație care să lupte împotriva abuzurilor Statului împotriva cetățenilor dar și să ajute copiii României care ajung în situația Alexandrei. Cumpănașu a anunțat că fundația va purta numele nepoatei sale.

Toți ”cumpănașii”, așteptați în fundație

”Voi înființa împreună cu dumneavoastră o ASOCIAȚIE sau FUNDAȚIE uriașă care să reunească toți CUMPANASII/Spartanii și care să lupte împotriva abuzurilor statului comise împotriva cetățenilor săi, dar și pentru dezvoltarea și modernizarea României. Această FUNDAȚIE va avea filiale peste tot unde românii vor avea probleme și resurse.

După consultarea cu Teodora și Nelu, vom putea da numele acestei fundații: „Alexandra Măceșanu”, astfel încât să conștientizăm împreună cât mai mulți români cu privire la riscurile în care se află copiii României. Va fi decizia noastră dacă o facem. Ei își doresc foarte mult să ajute alte familii și fete aflate în aceeași situație.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: După ce a pierdut alegerile, Alexandru Cumpănașu cere arestarea familiei lui Dincă ”Au plâns destul verișorii mei!”

Pentru început sunt de acord cu propunerea făcută de o parte dintre Cumpănași, respectiv de a demara o Campanie Națională Umanitară în decembrie, prin care toți românii care pot ajuta alți români mai loviți de soartă să o facem și să ne

bucurăm împreună că putem ajuta. Vom stabili un loc unde să poată fi expediate produse și un cont unde se vor putea face donații, urmând a avea o platformă online în care dumneavoastră sa puteți vedea în permanență ce bunuri sau bani s-au donat și unde au ajuns. Vă rog să identificați copiii extrem de talentați, dar care trăiesc în mizerie pentru a putea să le dam o șansă în plus să scape de traficul de organe, prostituție sau un drum nefericit în viață , a anunțat Alexandru Cumpănașu pe contul lui de socializare. 

O altă măsură pe care fostul candidat a anunțat-o este strângerea de semnături pentru înființarea unei unități de poliție specială pentru siguranța elevilor.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Vom demara un proces amplu de strângere de semnături pentru înființarea Poliției Școlilor și a unui Departament Antimafia la nivelul Guvernului sau Administrației Prezidențiale”, a mai spus Cumpănașu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI