Unchiul Alexandrei Măceșanu a povestit câte ceva din perioada în care a coordonat campania electorală a lui Mugur Isărescu, care a candidat la alegerile prezidențiale din 2000. Alexandru Cumpănașu, care pe atunci avea 19 ani, a publicat și o fotografie de colecție cu el împreună cu guvernatorul BNR, dezvăluind amănunte din perioada în care era responsabil de județele Olt, Giurgiu și Teleorman din partea candidatului Mugur Isărescu.  

Cumpănașu
Cumpănașu și guvernatorul BNR, acum două decenii

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Anul 2000! Aveam 19 ANI și mai mult păr! Eram Coordonator de Campanie pt județele Olt, Giurgiu și Teleorman din partea lui Mugur Isărescu- candidat la Președinția României și Prim-ministru al României la acel moment. O amintire plăcută: plimbare cu Isărescu pe post de "șofer" cu barca personală a acestuia pe lacul Snagov. Plimbarea a survenit unei discuții de la reședința acestuia de la Snagov despre posibilitatea înființării unui nou partid politic alături de alți colegi care i-au condus campania electorală la nivel național.

Din păcate nu l-am convins!

Cumpănașu despre colaborarea cu Isărescu: ”A fost o onoare să pot coordona campania electorală a acestuia!”

Ca să-l citez pe Isărescu: "Băieți, eu rămân în BANCA mea!" Și a rămas la Banca Națională a României încă 20 ani! A fost o onoare să pot coordona campania electorală a acestuia pt 3 județe și să-i organizez vizitele în calitate de Prim-Ministru si candidat la Prezidențiale în județe la o vârstă la care alții nu știu nici măcar cum îi cheamă”, a notat nostagic Alexandru Cumpănașu. 

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis va primi premiul „Otto cel Mare", în Germania

La alegerile prezidențiale din 2000, Mugur Isărescu s-a clasat pe poziția a patra după primul tur de scrutin, cu 9,54% din voturi, după Ion Iliescu (36%), Corneliu Vadim Tudor (28%) și Theodor Stolojan (11%). În turul doi al alegerilor, Ion Iliescu l-a învins clar pe Vadim Tudor, obținând 66% dintre voturile exprimate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si