„#112vreausatraiesc. Dragi prieteni, pentru că mai mulți colegi m-au întrebat vă informez că am solicitat MAI asigurarea protecției mele și a familiei în această perioadă. Lupta cu clanurile mafiote din stat și din afara lui i-a făcut pe unii s-o ia razna și să mă amenințe pe mine și familia mea cu moartea dar și alte forme de amenințare. Am urmat calea legală și am informat Parchetul General și MAI.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, protejat de Brigada Specială, după ce a fost amenințat cu moartea! Circulă acum cu o mașină echipată special

Care au dispus măsurile pe care le-au considerat necesar în funcție de informațiile predate dar și cele pe care acesția le dețin. S-a încercat inițial propunerea ca Politia să facă acest lucru însă am refuzat categoric pt că efectiv nu mai am încredere în această instituție. Motiv pentru care s-a recurs la jandarmerie.

Citeste si: Cazul Caracal. Decizie de ultimă oră a DIICOT: Urmează scanarea zonelor cimentate

Viața mea a devenit un coșmar pe care nu îl doresc nimănui: dispare intimitatea, apare teama și nu mai ai viata ta. Sper ca această bătălie să o câștig cât mai repede pt a mă putea întoarce la viața mea obișnuită și liniștită de dinainte și să nu mă gândesc în permanență la securitatea copiilor mei.

Nu este plăcut să te uiți peste umăr însă bătălia cu clanurile mafiote nu este o bătălie cu o mănăstire de maici. #OROMANIEFARACLANURI.” , a transmis Alexandru Cumpănașu prin intermediul rețelelor de socializare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Soția lui Gheorghe Dincă a dezvăluit ce s-a întâmplat în beciul din casa groazei

Alexandru Cumpănaşu a fost pus sub protecţie, după ce unchiul Alexandrei Macesanu, victima monstrului din Caracal, a cerut acest lucru Parchetului General, susţinând că a primit ameninţări cu moartea.

Citeste si: VIDEO| Cum arată Gheorghe Dincă, după o lună de arest

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, spune că a fost amenințat atât el cât și familia lui după ce a început ”lupta împotrivei clanurilor mafiote”. Cumpănașu a mărturisit că a a refuzat protecţia Poliţiei, în care nu are încredere, şi a cerut paza Jandarmeriei. Alexandru Cumpănașu ar fi păzit de o gardă de corp din Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei și se deplasează cu un VW Touareg pus la dispoziție de MAI, potrivit unor surse citate de G4Media.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si