Un videoclip șocant a apărut recent pe internet. În imagini se paote vedea cum o femeie bătrână și neajutorată stă dezbrăcată, în noroi, în curtea casei. O altă femeie mai tânără insistă ca ea să se ridice, însă bătrâna este neputincioasă și repetă de mai multe ori că nu se poate ridica.

Femeia mai tânără este chiar fiica ei și repetă de zeci de ori să se ridice și, când vede că mama ei nu reușește, se enervează din ce în ce mai tate.

Vorbește urât cu femeia aflată la pămân și o lovește cu palmele peste față și cu picioarele în cap. Ulterior, agresoarea a încercat să o lovească pe bătrână cu capul de marginea unui cărucior metalic aflat în apropiere.

Citeste si: Criminalul român care a ucis cu sânge rece șase oameni a fost pus în libertate! Marius Csampar și-a petrecut 23 de ani în închisoare

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alexandru Cumpănașu, reacție furibundă pe internet

„Anunț în cazul bătrânei maltrate: Direcția Generala de Asistență Socială și Protecția Copilului- Vâlcea a confirmat în această seară în exclusivitate la România Ascunsă cazul bătrânei bătute cu bestialitate de către fiica sa, făcând următoarele precizări:

1. Bătrâna este ÎN VIAȚĂ, internată la spital pentru verificări multiple din punct de vedere medical, inclusiv consiliere psihologică

2. Agresorul este chiar fiica acesteia. Față de aceasta s-a emis un ordin de restricție pt 3 luni de zile de a nu se apropia la mai mult de 10 m de mama ei.

3. S-a întocmit dosar penal pe numele agresoarei FĂRĂ A SE DISPUNE ARESTAREA/REȚINEREA ACESTEIA‼️‼️‼️

Am mai aflat că Politia, DGASPC si Primaria au fost sesizate de mai multe ori cu privire la atrocitățile comise de FIICA/MONSTRUL victimei însă nu s-au luat măsuri. Dosarul penal datează din 19 aprilie 2020 iar măsurile dispuse nu sunt mai vechi de 2 săptămâni. În zilele ce urmează vom cerceta ce instituții au tolerat așa ceva și de cât timp avea loc această formă de TORTURA ȘI SCLAVIE‼️”, este mesajul pe care Alexandru Cumpănașu l-a publicat pe pagina lui de Facebook în urmă cu doar câteva ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si