După ce a amenințat că se întoarce în emisiunea "Puterea Dragostei", Alexandru Moroșanu se află acum într-o relație cu o brunetă focoasă.

Citeste si: Cristi Marinescu de la "Puterea Dragostei", furios pe un concurent care s-a apropiat de Maria

Alexandru Moroșanu a legat o frumoasă relație de iubire cu Andrada chiar în casa Puterea Dragostei, însă totul s-a dus pe apa sâmbetei și cei doi s-au despărțit.

Acum, fostul concurent este într-o relație nouă cu o brunetă superbă, potrivit KFetele.ro.

Alexandru Moroșanu a plecat din casa Puterea Dragostei, acolo unde a întâlnit-o pe Andrada, femeia cu care a fost într-o relație pe parcursul emisiunii.

Alex Moroșanu: „Le e cam frică băieților că mă întorc"

La un moment dat, concurentul a dorit să revină în cadrul show-ului în speranța că va întâlni femeia perfectă și își va întemeia o familie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Le e cam frică băieților că mă întorc. N-am vrut să dezvălui prea multe. A trebuit să rezolve niște treburi personale, private, pe care nu le pot dezvălui, în Italia. Unii concurenți s-au bucurat, alții nu, dar dacă mă întorc nu se mai bucură nimeni, în afară de Codruț, chiar dacă e mai șmecheraș așa și Andrei”, a declarat Alexandru Moroșanu la un moment dat.

Numele lui Alexandru Moroșanu a stat pe buzele tuturor concurenților după ce acesta a părăsit show-ul, însă apele s-au liniștit pe măsura ce timpul a trecut.

După ce a iubit-o pe Andrada la Puterea Dragostei, Alexandru Moroșanu este într-o relație cu o brunetă focoasă.

Alex, în vacanță în Bulgaria, la Sunny Beach[Sursa foto: Facebook / Alexandru Morosanu]

Mai multe aici

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si