Un incident șocant a avut loc luni, 6 noiembrie 2023, în scara unui bloc din Capitală. O femeie a fost bătută, iar apoi incendiată.

Cum s-a petrecut evenimentul tragic?

Evenimentul tragic a început după ce agresorul a lovit-o pe victimă, a turnat cinci litri de benzină, iar apoi a incendiat-o în scara unui bloc din Capitală.

La întreaga scenă a asistat femeia de serviciu. Agresorul a plecat de la locul faptei. Tragedia a fost semnalată la numărul de urgență 112.

Alexandru Popa, criminalul care și-a incendiat mătușa în scara blocului, rupe tăcerea

Alexandru Popa, criminalul care și-a incendiat mătușa în scara blocului, rupe tăcerea

”La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină şi i s-ar fi dat foc”, anunţă Poliţia Capitalei.

Citește și: Imagini exclusive de la priveghiul femeii ucise de nepot. Tatăl criminalului și actuala soție, față în față cu rudele victimei. Detalii emoționante de la fața locului

Agresorul care și-a ucis mătușa în scara unui bloc din Capitală, după ce a bătut-o și i-a dat foc este Alexandru Popa, fiul fostului bodyguard al lui Gigi Becali, Marcel Popa, potrivit  Gandul.

Care ar fi motivul real al crimei?

Motivul pentru care Alexandru Popa a recurs la acest gest șocant este halucinant. Acesta susține că a fost îndreptățit să o bată cu bestialitate pe mătușa sa, iar ulterior să o incendieze.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe data de 6 noiembrie, un telefon la 112 anunța faptul că o femeie a fost bătută și incendiată în scara unui bloc din Capitală.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului. Acolo, aceștia au observat că femeia mai ardea în zona picioarelor. Au adus un extinctor cu care au stins flăcările. Femeia nu a mai avut șanse de supraviețuire. Aceasta și-a pierdut viața în urma arsurilor de care suferise.

Alexandru Popa, nepotul femeii, în vârstă de 33 de ani a fost prins la scurt timp. Atunci când a fost găsit, el se plimba în zona blocului unde locuia alături de mama și fratele său mai mic.

La început, Alexandru Popa nu a recunoscut nimic la audieri. Chiar dacă imaginile surprinse pe camerele de supraveghere erau clare, bărbatul mirosea a benzină și era ars în zona picioarelor, el a susținut că în imagini era cu totul altă persoană.

El a fost dus inițial la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia”, după care a fost mutat în Arestul Central.  

Acesta a fost nevoit să își recunoască fapta în fața Tribunalului București. De asemenea, a declarat că a decis să o ucidă pe Liliana Popa, „pentru că era rea și îl amenința”, potrivit  Gândul.  

Bărbatul a declarat că în urma decesului bunicului patern, tatăl și sora acestuia, adică mătușa, au moștenit apartamentul bătrânului.

Locuința ar fi rămas în grija mătușii, ar fi închiriat-o și ar fi încasat banii singură.

Alexandru Popa, criminalul care și-a incendiat mătușa în scara blocului, rupe tăcerea

Alexandru Popa, criminalul care și-a incendiat mătușa în scara blocului, rupe tăcerea

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Alexandru ar fi fost supărat pe faptul că mătușa sa nu împărțea banii din chirie, dar și din cauza faptului că nu îi permitea să locuiască acolo.

Citește și: EXCLUSIV: Nepotul care și-a ucis mătușa dându-i foc în scara blocului poate scăpa cu doar câțiva ani de pușcărie. Dan Antonescu, expert criminolog :"Sunt tot felul de variante prin care pedeapsa se micșorează"

În dimineața în care tragicul eveniment s-a produs, el ar fi mers să vorbească cu mătușa sa. Își dorea să o convingă să meargă la notar, având un plan de rezervă, pe care l-a pus în aplicare. Dacă mătușa sa refuza, avea să recurgă la gestul șocant, el având un bidon cu benzină.

În urma refuzului Lilianei Popa, bărbatul a început să o bată. Ulterior a strigat către o vecină să se îndepărteze, pentru a continua fapta.

Bărbatul este pus sub acuzare pentru omor calificat prin cruzimi și omor cu premeditare. Acesta riscă să fie condamnat la închisoare pe viață, potrivit Antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si