Close sidebar
Close sidebar

Alexandru Rafila are o avere colosală! Celebrul microbiolog are venituri de peste 6.000 euro pe lună, iar în conturi a strâns 350.000 de euro!

Alexandru Rafila are o avere colosală, după cum arată documentele oficiale.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alexandru Rafila are o avere colosală, care reiese din documentele pe care le-a completat în calitate de Șef laborator la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Rafila, care este și președintele Societății Române de Microbiologie (SRM), este una din cele mai autorizate voci de specialist în perioada pandemiei. ( vezi ce a spus Rafila despre infectarea cu coronavirus a IPS Pimen)

Citeste si: Ce spune Raed Arafat despre separarea de familie a varstnicilor ca sa fie protejati de coronavirus

Citeste si: Raed Arafat, anunț de ultim moment. Ce se întâmplă de 1 Mai

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Profesorul Adrian Streinu Cercel, mesaj important: „Până la anul nu mai ieșim”

„Teama este că după ce ridici măsurile, dacă o faci brusc, nu este bine și atunci trebuie făcută gradual. Sărbătorile de Paște reprezintă o relaxare a restricțiilor și vrem să vedem ce se va întâmplă în acest interval de 7-14 zile, dacă reușim să avem un comportament care să limiteze contactele fizice.(...) Aș încuraja marile lanțuri de magazine să mărească programul de lucru”, a declarat recent Rafila.
Microbiologul a spus că speră ca, începând cu 1 mai, România să intre pe un trend descendent susținut, „care să ne facă să luăm măsuri de relaxare și să redeschidem și școlile”.

Alexandru Rafila are o avere colosală. Are 3 apartamente, o casă  și 5 terenuri

Ultima declarație de avere a lui Rafila datează din 7 august 2019.

Conform documentului, el deține cinci terenuri, două la Otopeni, la Crevedia, Râșnov și Corbeanca, portofoliul imobiliar fiind completat de 3 apartamente (două în București și unul în Voluntari) și de o casă de locuit la Rîșnov, cu o suprafață de 330 metri pătrați. În 2018, Rafila și-a vândut acțiunile la o bancă, obținâd 552.000 de lei În amrtie 2019, Rafila a vândut o mașină Audi, pe care a obținut 20.700 euro. De asemena, în mai 2018, a donat un teren. El a mai completat că deține acțiuni de 320.000 lei la Transgaz și de 120.000 lei la o bancă.

Alexandru Rafila are 9 conturi bancare, în lei, euro și dolari, suma fiind de aproximativ 350.000 de euro. La rubrica veniturilor anuale, Rafila a completat că a încasat 88.398 de lei (salariu UMF Carol Davilla), 159.167 lei (salariu Matei Balș), 1.868 lei (contract servicii medicale), 57.151 lei (contract servicii medicale), 4.467 dolari studiu cercetare internațional). Rafila a încasat și 44.194 lei ca dividente de la Transgaz, asfel că veniturile anuale totale au fost de 350.778 lei, adică 29.231 lei (aproximativ 6.300 euro) pe lună. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI