Close sidebar
Close sidebar

Rafila: „În România s-au înregistrat circa 4.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus la persoane care fuseseră vaccinate”

Medicul Alexandru Rafila a vorbit despre românii care s-au infectat cu Sars-Cov-2 după vaccinare. Ce a transmis Reprezentantul României la OMS.

Georgiana Balaban,

Medicul Alexandru Rafila. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Reprezentantul României la OMS Alexandru Rafila a declarat că în ţara noastră au fost înregistrate aproximativ 4.000 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 la persoanele care au fost vaccinate cu prima doză şi în jur de 400- 450 de cazuri, la rapelul cu cea de-a doua doză.

Citeste si: Alexandru Rafila, anunț important despre vaccinul anti-COVID AstraZeneca

Ce a transmis profesorul Alexandru Rafila

Profesorul Alexandru Rafila. [Sursa foto: google]

Citeste si: Alexandru Rafila, anunț despre tulpina din Marea Britanie a SARS-CoV-2

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Eu nu ştiu la nivel mondial. Există sigur că da, dar situaţia din România e mai concludentă pentru noi. S-au înregistrat circa 4.000 de cazuri de infecţie la persoane care fuseseră vaccinate cu prima doză şi asta reprezenta cam 0,4% din totalul dozelor administrate ca şi primă doză, iar după doza a doua şi cu un interval mediu de 7 zile,

adică din momentul vaccinării până în momentul infectării au trecut maxim 7 zile. În cazul celei de-a două doze sunt vreo 400-450 de cazuri, adică 0,08% din totalul dozelor administrate, iar intervalul mediu este de 4 zile. Asta demonstrează că deja după prima doză, persoane potenţial vulnerabile la boală au avut un răspuns imun care i-a protejat. Din cauza aceasta, după doza a doua, procentul a fost mult mai mic”, a
afirmat Alexandru Rafila întrebat dacă există o statistică mondială a OMS al numărului cazurilor de infectare după vaccinare.

Citeste si: Alexandru Rafila avertizează: „Nu luați medicamentul! Poate avea consecințe grave!” Despre ce tratament este vorba?

Citeste si: Alexandru Rafila, despre proiectul legii vaccinării: „E depăşită de mult discuţia despre obligativitatea vaccinării”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI