Close sidebar
Close sidebar

Alexandru Rafila, precizări în legătură cu demiterea Ministrului Sănătății

Alexandru Rafila a făcut mai multe declarații despre fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Medicul precizează că fostul ministru a încercat politizarea Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Alina Raducu,

Alexandru Rafila, precizări în legătură cu demiterea Ministrului Sănătății [Sursa foto: Facebook Alexandru Rafila]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Medicul mai spune că Vlad Voivulescu ar fi schimbat condiţiile de concurs pentru ca unul dintre consilierii săi să poată ocupa o funcție în cadrul acestei Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Rafila anunță că Vlad Voiculescu a încercat politizarea Institutului Naţional de Sănătate Publică 

”Tărăşania asta ar fi avut şi o continuare pentru că, după ce colegii de la INSP au avut obiecţii şi pe acest ordin şi la alte poziţii ale Ministerului Sănătăţii, şi obiecţii profesionale, nu obiecţii subiective, s-a încercat politizarea Institutului Naţional de Sănătate Publică”, a declarat Alexandru Rafila, miercuri, la Digi24.

Citeste si: Prefectul Capitalei, despre noul ordin privind carantinarea: „Nu este o decizie automată, luată matematic şi mecanic...”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Rafila a afirmat că Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii, a modificat anumite reguli ale unui concurs pentru ca un consilier să ocupe un post la INSP, specificând că poate dovedi acest lucru prin actele semnate de ministru.

”Domnul ministru a schimbat, şi pot să vă pun la dispoziţie documentele semnate de domnul ministru, mai multe ordine prin care a modificat condiţiile de concurs, încât unul dintre consilierii lui să poată să ocupe această poziţie, a anulat comisia de concurs, a modificat şi condiţiile legate de organizarea concursului în scopul de a genera

un control asupra INSP care era un control politic, nu era vorba de un control profesional”, a mai adăugat Alexandru Rafila.

Citeste si: Au sosit primele 60.000 de doze de vaccin anti-COVID Johnson&Johnson. Serul se află în plin scandal legat de efectele adverse pe care le are

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI