Close sidebar
Close sidebar

Alexandru Rafila trage un semnal de alarmă! Care este, de fapt, cel mai mare pericol

În România, pandemia de coronavirus continuă să fie victime pe banda rulantă.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Președintele Societății Române de Microbiologie recomandă românilor să obțină informații din surse oficiale pentru a obține informații corecte în cazul pandemiei.
”Mesajele trebuie dublate și de exemplul personal al celor care ies în spațiul public”.

Citeste si: Gabriela Firea cere bani de la Iohannis și Orban. „Municipiul București se confruntă cu o situație financiară dificilă”

În ceea ce privește negarea existenței coronavirusului, Alexandru Rafila a declarat că nu trebuie promovat în mass-media, subliniind că nu trebuie confundat cu libertatea de exprimare.

"Cei care se opun vaccinării sunt cei care neagă și existența virusului"

”Partea de comunicare este esențială pentru a putea controla pandemia. Cei care se opun vaccinării sunt cei care neagă și existența virusului și îndeamnă la nerespectarea regulilor.

Aderența populației la astfel de reguli se poate face doar dacă înțelege că trebuie să fie un partener.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iohannis a promulgat legea care introduce sistemul de carte de identitate electronică şi semnătura electronică

Mesajele pe care le trimitem trebuie să țină cont de starea oamenilor într-un anumit moment. Cel de acum trebuie analizat din punct de vedere sociologic. Mesajele trebuie dublate și de exemplul personal al celor care ies în spațiul public”, a spus acesta la Realitatea Plus.

Potrivit acestuia, mesajele de acest gen nu fac nimic și le oferă oamenilor un sentiment de neîncredere.

”Mesajele negative, inclusiv sub formă de video, apar simultan în mai multe țări și sunt adaptate fiecărei țări. Nu cred că este doar o presupunere. Concertarea mesajelor care pun la îndoială capacitatea sistemelor de sănătate de a gestiona criza și sădesc neîncrederea oamenilor au un numitor comun”, a mai spus Rafila.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI