Românul în vârstă de 36 de ani și-a ucis cu sânge rece soția pe data de 23 septembrie 2022.  Victima, Lilia Pătrănjel s-a stins din viață într-o baltă de sânge după ce partenerul său i-a aplicat 68 de lovituri de cuțit. Totul a avut loc într-un apartament din Spinea, regiunea Veneto, acolo unde familia de români locuia.

Pe data de 4 iulie 2023, Ianoși urma să fie judecat pentru omor voluntar agravat de violență în familie.

În cazul în care acuzația ar fi fost confirmată de judecător, românul ar fi putut fi condamnat la închisoare pe viață.

Citește și: Un tânăr cioban a ajuns viral pe internet. El se filmează alături de cele 100 de capre

Criminalul și-a mărturisit faptele, susținând că tragedia în contextul unui scandal și că „s-a simțit provocat” de soția lui.

Procuratura avea în față o situație foarte clară. Potrivit reconstituirii efectuate de procurorul Tavarnesi în cursul anchetei, menționată ulterior în notificarea de încheiere a investigațiilor, moartea Liliei a fost practic punctul culminant al unei relații toxice.

Filmul morții Liliei. Românca a fost ucisă de soț după ce i-a spus că-l părăsește

Lilia Pătrănjel, o femeie în vârstă de 41 de ani, având dublă cetățenie, română și moldovenească, a suportat ani de zile abuzurile soțului ei.

În repetate rânduri, femeia a fost bătută crunt de partener, amenințată cu moartea și a fost umilită continuu.

Victima se temea de gândul de a-l denunța pe soțul ei la poliție, dar în cele din urmă luase hotărârea să-l părăsească. Se pare că această hotărâre nu a fost deloc pe placul bărbatului în vârstă de 36 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Trei români au ajuns în spatele gratiilor după ce au fost prinși cu portbagajul mașinii plin cu haine de firmă. Indivizii sunt suspectați de furt

Lilia și-a găsit sfârșitul în noaptea de joi spre vineri, pe data de 23 septembrie 2022, atunci când cei doi soți au avut o altercație violentă. Scandalul a degenerat rapid: bărbatul a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat de 68 de ori soția. În timp ce femeia își dădea ultima suflare, în același apartament se afla și fiul cuplului. Băiatul în vârstă de doar 4 ani dormea liniștit, în camera sa.

În aceeași zi, la primele ore ale dimineții, Ianoși a sunat la poliție pentru a mărturisi fapta pe care a comis-o: „Veniți să mă luați, am ucis-o pe partenera mea”, le-a spus acesta polițiștilor.

Ianoși a mai încercat o dată să-și încheie socotelile cu viața de când se afla în închisoare

Aflat în spatele gratiilor, românul în vârstă de 36 de ani a mărturisit că era devastat și nu poate înțelege de ce a recurs la asemenea gest.

La scurt timp după ce a ajuns în închisoare, Ianoși a auzit că a fost numit „monstru” pentru că și-a ucis soția într-un reportaj jurnalistic.

Din cauza acestuia, românul a decis să se auto-pedepsească printr-un gest mai mult decât extrem, care l-a dus în comă pentru o perioadă de câteva zile. Aflându-se în celula sa, românul a luat coada unei maturi și și-a înfipt-o în ochi.

Citește și: Noi detalii în cazul morții Anicăi Panfile! S-a aflat cine este criminalul româncei

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Se pare că aceasta ar fi fost tot modalitate de a încerca să-și ia viața. Cu toate acestea, oamenii legii suspectează că Ianoși a recurs la acest fiind gest constrâns de un cod de onoare al închisorii care spune că cei care comit crime violente împotriva femeilor și copiilor sunt adesea pedepsiți de ceilalți deținuți.

Miercuri, pe data de 21 iunie 2023, Sindicatul Poliției Penitenciare a transmis că Alexandru Ianoși a fost găsit spânzurat în celula sa din Penitenciarul Santa Maria Maggiore din Veneția.

„Din păcate, intervenția rapidă a agentului de serviciu nu a putut salva viața deținutului. Bărbatul a fost găsit spânzurat de barele celulei”, a dezvăluit Giovanni Vona, secretarul Sappe Triveneto.

Citește și: Accident terifiant în Italia! Un bărbat și-a ucis mama în vârstă de 82 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si