Alexia, tânăra căreia i-au fost repuse brațele, a surprins pe toată lumea la un festival din Botoșani. Aceasta încearcă să revină la activitățile de dinaintea momentului tragic. În cea de-a doua zi de festival, tânăra a urcat din nou pe scenă alături de colegii săi. Aceasta a vorbit și despre procesul de recuperare și a mărturisit că a început să se simtp din ce în ce mai bine.

Citește și: Alexia, fetița cu brațele replantate, dezvăluiri emoționante, alături de medicul care i-a salvat viața: „Dumnezeu așază lucrurile cum știe el mai bine”

Alexia, fetița cu brațele replantate, dezvăluiri emoționante, alături de medicul care i-a salvat viața: „Dumnezeu așază lucrurile cum știe el mai bine”

Alexia, tânăra cu brațele replantate de medicul Sidonia Șușanu, se bucură de viață, la aproape jumătate de ani de la teribilul accident de la Pașcani. În urma acestuia, ea era să rămână fără brațe. 

Citește și: Cum au arătat ultimele 24 de ore din viața barmaniței de la Colectiv? Mama ei, îndurerată, a spus totul, la aproape 8 ani de la tragedie: „Atunci a început calvarul”

În urmă cu aproape jumătate de an, chiar înainte de Crăciun, Alexia a fost implicată într-un accident deosebit de grav, în urma căruia putea rămâne fără ambele brațe.

Un înger a avut grijă de ea și au făcut ca fata să aibă parte de  o minune adevărată. I-au fost replantate ambele brațe, iar acum Alexia se bucură de o adolescență normală, a revenit la școală și face ceea ce îi place.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acum, ea îi este veșnic recunoscătoare medicului care a făcut ca minunea să fie posibilă.

Tânăra a fost scoasă dintre fiare de fratele acesteia

Cel care a scos pe Alexia de sub fiarele grele ale autocarului în care se aflau amândoi a fost chiar fratele tinerei. 

Citește și:  Alexia, adolescenta de 15 ani cu braţele replantate, şi-a trecut "îngerul" pe certificatul de "renaştere": „Ești simbolul triumfului vieţii"

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Și lui Silviu, care a fost în stânga mea. El a fost afectat grav la cap. El cred că m-a salvat și după eu am salvat-o pe sora mea.    A fost un șoc când am văzut-o fără un braț.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și:  EXCLUSIV: Medicul Sidonia Susanu-”Eroina copiilor”, povești emoționante din halatul alb./”Nimic nu este imposibil nici măcar în România, cu voință și răbdare”

Prima dată credeam că visez, voiam să mă trezesc… A fost ceva din proprie inițiativă.   Așa am simțit. Am luat-o pe Alexia, brațul și am fugit”,    a povestit Eric, fratele Alexiei, potrivit   stirileprotv.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si