Adolescenta în vârstă de 15 ani a mers la şcoală, de data aceasta doar în vizită, şi a fost primită de toţi colegii şi profesorii de la Colegiul Naţional "A.T. Laurian" din Botoşani.

"Dovada că minunile există. E dimineaţă, e cam răcoare. Dar e o nouă zi, e AZI. Alături de cei mai faini puştani din Laurian, îmbrăţişând-o pe Alexia. Bine ai revenit în banca ta, fată dragă",  acesta a fost mesajul care a însoţit o fotografie în care apare adolescenta căreia i-au fost salvate brațele împreună cu colegii ei, în sala de clasă.

Citește și: VIDEO: Un taximetrist nervos a făcut prăpăd într-un magazin de băuturi alcoolice. Bărbatul a aruncat cu casa de marcat după vânzătoare

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tânăra va urma, în continuare, mai multe tratamente. Pentru Alexia urmează o lungă perioadă de recuperare până în momentul în care îşi va putea folosi ambele mâini la fel ca înainte de accidentul tragic care a avut loc în Pașcani.

Alexia a fost grav rănită în luna decembrie a anului trecut din Paşcani, atunci când a avut ambele braţe amputate, după ce autocarul în care se afla alături de colegii ei de la ansamblul folcloric "Flori de măr" din Curteşti a derapat şi s-a răsturnat.

Alexia a trecut printr-o operație de 20 de ore

În urma accidentului din Pașcani, Alexia a rămas fără brațe, dar medicii au săvârșit o minune, iar în urma mai multor intervenții chirurgicale, brațele i-au fost replantate.

Citește și: Neurochirurgul Leon Dănăilă se zbate să supraviețuiască, la cei 89 de ani pe care îi are: „Mă simt ca un boschetar. N-am nicio avere, n-am nimic, am vândut tot”

Copila a fost externată, iar medicii sunt uimiți de puterea de vindecare și de puterea de care a dat dovadă tânăra. De asemenea, specialiștii susțin că aceasta se recuperează spectaculos și cel târziu într-un an și jumătate își va putea folosi ambele mâini.

Citește și: O bătrână de 85 de ani le dă bătăi de cap autorităților care încearcă să o prindă de 3 ani. Ea trebuie să execute 2 ani de închisoare pentru „infracțiuni la regimul stupefiantelor”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si