Close sidebar
Close sidebar

Alexia, fiica Andreei Esca, va prezenta o emisiune

Alexia Eram va prezenta o emisiune online despre fashion, domeniul pe care îl studiază de aproape un an la o universitate din Londra.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexia, iubita lui Mario Fresh, a fost angajată chiar de mama ei, mai celebra Andreea Esca, la revista pe care o deține.

Conform informațiilor apărute, emisiunea o să fie difuzată în fiecare vineri. Chiar dacă este încă studentă, emisiunea va avea mai multe episoade înregistrate astfel încăt o să fie difuzată și-n perioada în care Alexia o să fie ocupată cu studiile pe care nu dorește sub nicio formă să și le neglijeze.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani; mai exact, ei formează un cuplu din 30 iulie 2016.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI