Alexia s-a stins din viață chiar de ziua ei de naştere, în ziua în care a împlinit 19 ani, în urma unui accident rutier cumplit care a avut loc pe "drumul morţii", DN2, în decursul nopții trecute.

În urma impactului cu separatoarele de sens, tânăra de 19 ani a murit şi o altă persoană a fost rănită. Totul a avut loc în localitatea Grebănu din județul Buzău.

Citește și: Tânără însărcinată, împinsă de soț de pe o stâncă. "A alunecat când își făcea un selfie"

Alexia, cea care se afla la volanul mașinii, a izbit autoturismul de separatoarele de sens în localitatea Grebănu, de pe DN2. După impact, mașina s-a răsturnat.

Alexia împreună cu iubitul ei se deplasau cu mașina din Râmnicu Sărat către Buzău atunci când au intrat în coliziune cu separatoarele de sens. 

În urma impactului violent, șoferița a decedat pe loc, fiind găsită în maşină de echipajele medicale ajunse la fața locului.

Alexia a murit în mașina pe care o primise cadou de la părinți

Cea de-a doua victimă, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Iubitul Alexiei a ajuns la spital cu răni multiple, acolo unde se află și în prezent, internat la secția Chirurgie.

Citește și: Un bărbat a decedat în centrul Bacăului. El s-a prăbușit pe trotuar

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Din primele date de la faţa locului, a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Râmnicu Sărat către Buzău de către o conducătoare auto de 19 ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu separatoarele de sens amplasate pe DN2 (E85), în afara localităţii Grebănu, ulterior maşina răsturnându-se. 

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferiţei şi rănirea unui pasager în vârstă 20 de ani, din Grebănu, acesta fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale", a transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

În mașină cu Alexia se afla iubitul ei, care a ajuns de urgență la spital

Oamenii legii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea accidentului rutier.

"În urma accidentului rutier produs la Crucea Comisoaiei, la U.P.U. – SMURD a fost transportat un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a suferit policontuzii prin accident rutier: traumatism cranio-cerebral minor, nivel 0, şi multiple contuzii la nivelul coloanei cervicale, la nivelul membrelor superioare, contuzie abdominală, pulmonară şi multiple plăgi.

Pacientul a rămas internat în secţia Chirurgie, pentru tratament şi îngrijiri medicale. 

Prietena acestuia, în vârstă de 19 ani, a decedat la locul accidentului", au informat reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău, conform jurnaliștilor de la  reporterbuzoian.ro.

Citește și: Filmul tragediei din Prahova! Cum s-a stins din viață fetiţa de 2 ani, ucisă cu sânge rece de cea care i-a dat viață

În jurul orei 02:00, Alexia a decis să meargă la Buzău cu mașina pe care o primise cadou de ziua ei de la părinți, cu intenția de a ajunge la un fast-food. A

însoțit-o prietenul ei, un tânăr de 20 de ani, aflat pe locul din dreapta în momentul producerii tragediei.

Alexia avea permis de aproximativ jumătate de an. 

DN2, „drumul morții”: sunt mai multe cruci decât borne kilometrice

Se poate specula că pierderea controlului volanului pe DN2, cunoscut și sub numele de "drumul morții", ar fi fost cauzată de lipsa de vizibilitate și de neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Pe DN2 există mai multe cruci decât kilometri, iar pe unele dintre cruci se pot regăsi mai multe nume, deoarece nu toate victimele au fost comemorate prin astfel de monumente. Mai exact, pe DN2 între București și Bacău sunt 564 de cruci, mai multe decât cele 550 de borne kilometrice dus-întors.

Citește și: VIDEO- Revoltător! Scene de coșmar au apărut după ce pacienții din Spitalul Județean Reșița sunt nevoiți să-și facă singuri curat în saloane

Circa 285 de cruci pe sensul București – Bacău și 279 de cruci când străbați invers drumul din Bacău la București, arată un experiment jurnalist făcut de jurnaliștii de la  libertatea.ro.

În România, anul, circa 2.000 de oameni se sting din viață în accidente rutiere.

Citește și: O femeie a fost găsită înjunghiată mortal de 100 de ori iar copilul ei a fost găsit în gura unui aligator


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si