Close sidebar
Close sidebar

Alexia, tânăra cu braţele replantate, a lansat prima ei piesă

Alexia, fata de 15 ani căreia medicii i-au replantat mâinile în urma unui teribil accident a lansat oficial prima ei piesă.

Stefania Pavel,

Alexia, fata de 15 ani căreia medicii i-au replantat mâinile în urma unui teribil accident a lansat oficial prima ei piesă.

[Sursa foto: Colaj Observator, Alexia Lexis - Facebook & Alexia official - Youtube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Copila minune, cu ochii albaştri şi bucle de aur, continuă să uimească. La şapte luni de când s-a născut a doua oară, Alexia Tudose a scos prima ei melodie. De când viaţa i s-a schimbat radical, adolescenta vrea să împărtăşească lumii o lecţie importantă: că şi în cele mai mare întuneric există o rază de speranţă, scrie Observator.

Noua melodie a Alexiei, un real succes

”Prin această melodie vreau să transmit faptul că indiferent de cât de dificil ar fi momentul acesta din viaţa mea, trebuie să lupt pentru a-mi îndeplini visele”,  a declarat Alexia pentru sursa citată.

Citește și: Familia băiatului înjunghiat în Grădina Botanică cere ajutorul oamenilor pentru sânge

Noua melodie a strâns în două zile peste şapte mii de vizualizări pe YouTube.

Un ajutor de nădejde a fost, ca întodeauna, fratele ei. 

Noua melodie a Alexiei a strâns în două zile peste şapte mii de vizualizări pe YouTube.

[Sursa foto: Alexia Lexis- Facebook]

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

”Eu am făcut parte din organizatorii acestui clip şi de asemenea am şi participat. Sunt mândru de sora mea şi îi voi fi alături tot timpul şi am încredere că va reuşi în domeniul acesta muzical”,  a adăugat Eric, fratele Alexiei.

”Vreau să le transmit celor care trec prin momente grele să lupte cu zâmbetul pe buze, să ştie că sunt momente trecătoare şi că totul depinde de noi”, a mai spus Alexia.

Citește și: Un tânăr s-a trezit din comă fix înainte să fie deconectat de la aparate

Copila vrea să lase în urmă accidentul de coşmar care i-a marcat viaţa. Cu o săptămână înainte de Crăciun, adolescenta împreună cu membrii unui cor mergeau la un concert de colinde. Pe drum, în apropiere de oraşul Paşcani, autocarul în care se aflau s-a răsturnat. Fetei i-au fost smulse braţele, iar fratele ei a fost cel care a avut prezenţa de spirit salvatoare.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

80 de medici s-au zbătut să îi pună mâinile la loc, într-o operaţie-maraton care a durat peste 20 de ore.

[Sursa foto: Alexia Lexis- Facebook]

80 de medici s-au zbătut să îi pună mâinile la loc, într-o operaţie-maraton care a durat peste 20 de ore. Alexia a stat două săptămâni în spital, iar pe 31 decembrie a fost externată. Încet-încet, viaţa a reintrat pe făgaşul normal. Doctorii spun că va dura un an de zile până când Alexia îşi va putea folosi normal mâinile. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI