În ultima gală din ”Casa iubirii”, Andreea Mantea a fost nevoită să facă două descalificări, după ce regulamentul emisiunii a fost încălcat.

Aleyna și Marius s-au văzut în afara competiției, iar dezvăluirile concurenților au șocat pe toți din casă, în special pe Ștefan, care nu știa ce se întâmplă pe la spatele lui.

Aleyna și Marius, descalificați după ce s-au văzut în afara competiției 

Lupta pentru a-și găsi dragostea s-a încheiat pentru Aleyna și Marius. Cei doi au fost descalificați din ”Casa iubirii”, după ce s-au întâlnit în afara competiției, lucru interzis prin regulament. 

Aleyna: Ea nu zice nimic, el dă numai...

Robi: Ce să zică dacă ați fost amândoi?! Doamna Andreea, era un videoclip când Marius cânta pe o melodie de dragoste și zicea ceva de Aleyna... Mi-a zis Virginia, arătă-i Aleynei că nu se leagă Marius de ea, chiar o place!

Patrick: Vorbim pe povestea voastră, că n-avem probe dacă au fost Virginia cu Robi acolo. La ce ți-ar fi trimis Virginia un video cu Marius dacă pe tine nu te interesa?

Robi: Cea care a mințit de la început ești tu...! Ștefan nu vede, dar o să vadă!

Aleyna: Tu recunoști sau nu? 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Robi: Eu nu am fost nicăieri!

Andreea Mantea: Aleyna, de ce ai vrut să te vezi cu Marius?

Aleyna: Nu am vrut să mă văd cu Marius, a fost pentru ea, că zicea că o disperă...

Virginia: Nu, asta nu e adevărat! Păi eu nu puteam să mă văd fără tine?

Aleyna: Măi, din bun simț...

Virginia: Ce bun simț, asta nu e advărat, Aleyna!

Citește și: VIDEO-Situația se complică în Casa Iubirii! Marius ar fi vorbit cu Aleyna mai multe zile în privat! ,,Eu i-am scris primul. Și am continuat discuția''

aleyna mariu stefan virginia robi

Aleyna și Marius, descalificați din ”Casa iubirii”

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Se pare că părerea celor doi, dar și dovezile aduse de Marius au atras eliminarea concurenților. Aleyna și Marius au părăsit emisiunea împreună, pentru încălcare regulamentului.

"În urma dezvăluirilor din această gală și a dovezilor concrete, evidente pe care le-am văzut...

Aleyna, Marius, veți pleca amândoi acasă prin descalificare! Ați încălcat regulamentul. Îmi pare tare rău", a spus Andreea Mantea la momentul eliminării.

aleyna casa iubirii

Aleyna a fost eliminată

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Aleyna a părăsit ”Casa iubirii” în lacrimi. Concurenta regretă cele întâmplate, dar mai mult regretă că nu a avut ocazia să îi arate lui Ștefan că are sentimente pentru el.

"Îmi pare rău. Deși toți băieții zic că nu am simțit nimic pentru el, nu e adevărat",  a spus, în lacrimi, Aleyna, înainte de a părăsi competiția.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si