Reținut pentru abuz în funcție și agresiune sexuală asupra studentelor sale, Alfred Bulai a dat acum în judecată universitatea la care a predat ani la rând.

Fostul prodecan al SNSPA, supărat după decizia din data de 6 august a conducerii universității, luată în urma unei hotărâri a Comisiei de Etică, a ajuns să ceară să i se facă dreptate în instanță.

Citește și: VIDEO Martorul cheie în scandalul abuzurilor de la SNSPA a ajuns în fața oamenilor legii. Asistenta lui Bulai, audiată 7 ore

Alfred Bulai

Alfred Bulai

[Sursa foto: captura video Stirile Kanal D]

Alfred Bulai, foc și pară după ce i s-a desfăcut contractul de muncă

Concret, Alfred Bulai este supărat pe faptul că, după ce au ieșit la iveală faptele sale de abuz și agresiune sexuală, i-a venit decizia conform căreia i s-a desfăcut contractul de muncă de la SNSPA. Concret, s-a stabilit, cu unanimitate de voturi, că fostul prodecan a încălcat prevederile Codului de Etică, ajungându-se la concluzia că Bulai a folosit abuziv funcția pe care o deținea în cadrul universității pentru a exercita presiuni asupra studentelor sale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Iar o urmare a acestei decizii a fost darea în judecată, de către Bulai, a universității la care lucra, lucru confirmat chiar de decanul Cristian Pîrvulescu.

„Domnul Bulai a notificat SNSPA în legătură cu o procedură juridică. Alaltăieri (n.r. – marți, 3 septembrie) cred că s-a primit la serviciul juridic această notificare, din câte înțeleg, pentru desfacerea abuzivă a contractului de muncă”, a declarat decanul, conform Gândul.ro.

Așadar, acțiunea în instanță a lui Alfred Bulai îi obligă acum pe reprezentanții universității să fie rezervați în declarații, pentru a nu le fi interpretate vorbele ori pentru a-i afecta în tot acest proces.

Mai ales că, așa cum spune Pîrvulescu, imaginea SNSPA-ului, după toate faptele comise de Alfred Bulai, a fost și este grav afectată

Citește și: VIDEO Cazul Bulai. Studente hărțuite și înfometate, chemate într-o cameră de cămin? Ce spune Marius Pieleanu despre aceste acuzații

„Asta ne obligă să fim cât se poate de rezervați în comentariile pe care le facem, pentru că ele pot fi interpretate din punct de vedere juridic. După discuția cu procurorul, nu am fost șocat de această situație. Pe de altă parte, daunele de imagine suferite de SNSPA sunt greu de cuantificat și fiecare nou element complică și mai mult situația”, a spus el.

De asemenea, tot decanul Pîrvulescu a mai ținut să spună și că, după toate ororile comise de Bulai și scoase la suprafață recent, speră ca acest caz să conducă la o reformă legislativă privind hărțuirea sexuală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si