Alfred Bulai a scăpat momentan de arestul preventiv în dosarul de abuz sexual asupra mai multor studente, el primind o măsură mai blândă din partea judecătorilor.

Citește și: VIDEO Alfred Bulai, primele declarații: "Am întrebat-o dacă poate să se dezbrace complet"

Ajuns pe patul de spital în urma unui infarct, profesorul de sociologie s-a apărat în fața magistraților și se pare că pledoaria sa a fost convingătoare.

Deși nu a negat multe dintre scenele oripilante acesta susține că nu-și dă seama dacă jocurile din stagiile de practică aveau sau nu tentă sexuală.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Ajuns de câteva luni în centrul scandalui de hărțuire sexuală, Alfred Bulai este cunoscut publicului larg nu pentru activitatea sa didactică, ci mai ales în calitatea sa de comentator politic și șef al unul institut de sondare publică.

Cum s-a apărat Alfred Bulai în fața judecătorilor

Primele declarații ale lui Alfred Bulai sunt la fel de scandaloase ca și înregistrările care îl incriminează.

Deși nu a negat multe dintre scenele povestite cu lacrimi în ochi de studente, acesta a găsit explicații pentru fiecare context în parte.

"Jucam diverse jocuri psihologice, spunea: Imaginează-ți că e în fața ta un șarpe, cum acționezi?", povestește o fostă studentă a lui Bulai.

"Șarpele este un simbol falic, precum și peștera, în sensul organului genital feminin, ambele fiind simboluri din psihanaliză. Nu apreciez că aceste jocuri avea o tentă psihoerotică", se apără Alfred Bulai.

Una dintre tinerele studente a povestit cum profesorul i-a spus să meargă cu el în cameră să se dezbrace.

"În contextul discuției despre nudism, am întrebat o de principiu dacă poate să se dezbrace complet, iar ea mi-a răspuns că nu e nicio problemă să se dezbrace. Și-a dat tricoul jos, cred că a durat trei-patru secunde toată scena, nu a durat mai mult de cincisprezece secunde. I-am zis că nu mă așteptam, inclusiv în sensul pozitiv, întrucât mi s-ar fi părut aiurea să fi avut o reacție negativă. Posibil să-i fi spus: Bravo, ești mai tare decât credeam".

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Alfred Bulai a mai precizat că nicio studentă nu ar fi manifestat vreun sentiment de temere în prezența sa și că toate remarcile ar fi fost doar pure și nevinovate glume.

Alfred Bulai este urmărit penal pentru două infracțiuni de agresiune sexuală și două infracțiuni de folosire a funcției în scop sexual. Faptele s-ar fi petrecut consecutiv în trei ani- vara lui 2022, 2023 și începutul lui 2024.

Procurorii au pornit ancheta de la aceeași studentă care a fost în aceste stagii de practică. Procurorii spun că fostul profesor ar fi profitat de autoritatea sa universitară și ar fi exercitat constrângeri morale. Deși dosarul penal a pornit la o singură victimă, anchetatorii au primit prin e-mail zeci de sesizări pe numele lui Bulai.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si