Un adolescent de doar 15 ani din Turcia s-a electrocutat în gara din Kirikkale, pe data de 6 mai. Muhammad Ali Altundal a suferit arsuri grave în urma accidentului, iar acum se zbate între viața și moarte.

Medicii au spus că tânărul are șanse mici de supraviețuire.

Citește și: Un adolescent român este implicat într-o crimă oribilă, în Germania. El a ajutat doi frați minori să-și ucidă tatăl: „Am găsit un cadavru”

Cum a ajuns băiatul să se electrocuteze?

Ali și prietenii lui s-au strecurat pe lângă agenții de securitate și au intrat în zona unde erau staționate vagoanele de marfă. Adolescentul s-a urcat pe unul dintre vagoane pentru a face o fotografie, după ce ar fi primit o provocare din partea unuia dintre prietenii lui.

Atunci când se afla în vârful vagonului, Ali a ridicat mâna și a atins liniile de înaltă tensiune. El s-a prăbușit imediat la pământ, iar prietenii lui au sunat după ajutoare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tatăl lui Ali a spus presei locale ce s-a întâmplat, cu ultimele puteri rămase.

Citește și: VIDEO- Explozie devastatoare într-o benzinărie din Pantelimon. Un tânăr de 26 de ani a murit pe loc

„A făcut un pariu cu prietenii săi, de genul „nu vei putea face asta”. În timp ce se afla pe vagonul de marfă și ridică mâna, curentul s-a revărsat ca o cascadă.

În acest timp, a luat foc și a căzut la pământ. Oamenii de la securitate au intervenit imediat. Dar în câteva minute, el deja ardea", a declarat presei locale tatăl băiatului rănit, Hidayet Altundal.

Medicii spun că Ali nu are șanse multe de supraviețuire

Ali se află în spital de mai multe zile. Cu toate acestea, medicii susțin că șansele de supraviețuire ale lui Ali sunt mici. 

Tatăl lui spune că starea lui Ali se îmbunătățește, iar familia speră în continuare că totul va fi bine.

Citește și: Georgiana a încetat din viață. Ea a luptat până în ultima clipă pentru copiii ei: „Nedreaptă este viața!”

„Este de patru zile în spital aici. Medicii au spus că riscul de supravieţuire este scăzut. Dar în prezent starea lui se îmbunătățește”, a adăugat tatăl său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si