Close sidebar
Close sidebar

Rusoaica care s-a antrenat cu Vladimir Putin în tehnici de spionaj face declarații inedite despre război: „El câștigă întotdeuna”

Aliia Roza - rusoaica care s-a antrenat cu Vladimir Putin în tehnici de spionaj a vorbit despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Femeia spune că Putin câștigă întotdeauna.

Georgiana Balaban,

Spioana Aliia Roza face declarații neașteptate despre războiul dintre Rusia și Ucraina.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aliia Roza are 37 de ani și a transmis că s-a antrenat în același timp cu Vladimir Putin pentru tehnici de spionaj. Femeia spune că liderul rus nu are cum să nu iasă învingător din războiul pe care îl poartă țara sa  cu Ucraina de 28 de zile.

Citeste si: Unde a dispărut Serghei Shoigu, șeful armatei lui Putin împotmolite în Ucraina

Tânăra este cunoscută drept o spioană din Rusia. Ea a devenit celebră după ce s-a îndrăgostit de una dintre țintele sale. Bărbatul a decedat între timp, iar femeia de 37 de ani a părăsit Moscova în urmă cu 10 ani.

Povestea spioanei Aliia Roza

În perioada în care lua tehnici de spionaj, alături de ea la aceleași cursuri se afla și Vladimir Putin, liderul Rusiei.

Aliia Roza susține că a fost antrenată în același timp cu președintele, iar ea susține că Vladimir Putin va ieși mereu învingător, căci un posibil eșec i-ar putea strica reputația.

Citeste si: Dezvăluiri șocante despre trenurile pline cu cadavrele soldaților ruși morți în războiul din Ucraina

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Am fost antrenată în același program militar ca și Putin și am învățat cum să rămânem calmi și fără reacție în situații foarte stresante. Domnul Putin câștigă întotdeauna, nu poate pierde acest război și să dea înapoi pentru că îi va afecta reputația.Va merge până la capăt.

Obiectivul lui este să aibă control deplin în Ucraina”, a spus Aliia Roza potrivit New York Post.

Rusoaica a afirmat că Putin își dorește să-și atingă obiectului și nu va lăsa ca ucrainenii să câștige acest război care deja se dă de 28 de zile.

Citeste si: Faimosul lunetist Wali le face în ciudă rușilor, care l-au declarat mort în Mariupol: "Sunt în viață! Nici o zgârietură"

„Strategia lui este clară, să nu lase NATO să plaseze vreo rachetă sau armă în Ucraina și va face orice să își atingă obiectivul. Nu s-a așteptat ca ucrainenii să lupte înapoi și să primească sprijin de la toată lumea”, a mai zis Aliia Roza.

Citeste si: NATO, anunțul care vizează direct România! „Ne confruntăm cu o nouă realitate pentru securitatea noastră!” Se va întâmpla în următoarea perioadă

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Când învăța tehnicile de spionaj, Aliia Roza a fost pregătită să seducă și să manipuleze bărbați, astfel încât să obțină informații de la ei și să se livreze poliției.

„Vorbesc cu familia și prietenii mei zilnic și îmi spun că rușii de peste 45 de ani urmeză regimul lui Putin pentru că sunt speriați. Soldații ruși nu pot alege dacă merg sau nu la război, ăsta este ordinul, iar ei trebuie să îl urmeze”, mai spunea ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI