Diana Buzea, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Guvernul a plafonat noi produse: orez, bulion, drojdie și carne tocată

„Guvernul a adoptat astăzi prelungirea cu încă 3 luni a ordonanței de urgență care stabilește plafonarea adaosului comercial la alimentele de bază. De precizat este faptul că, pe lângă lista inițială cu 14 alimente de bază, Guvernul a adăugat și noi produse.

Mă refer la orez, bulion, smântână, margarină, drojdie și carne tocată.

Practic, prin această măsură Guvernul își dorește ca toți românii să își poată permite ingredientele de bază pentru o masă de Crăciun, asta în condițiile în care știm că vin și sărbătorile de iarnă și cum nicio masă nu este completă fără cozonac. Să știți că și cozonacul va avea un preț plafonat de Guvern.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totodată, vă reamintesc faptul că adaosul comercial este limitat la 20% pentru comercianți și la 5% pentru distribuitori.

În forma de până acum era prevăzută și varza murată pe această listă, însă, vedem că în forma adoptată astăzi varza murată a fost eliminată.”, trasnsmite Diana Buzea, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si