Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Alimente cu preț plafonat. Guvernul a plafonat noi produse: orez, bulion, drojdie și carne tocată

Lista alimentelor cu preț plafonat a fost extinsă, iar, astăzi, Guvernul o va aproba prin ordonanță de urgență. Dacă inițial, Executivul a luat în calcul produsele de bază din coșul zilnic, acum le-a mai adăugat și pe cele folosite în special în perioada sărbătorilor de iarnă.

Redactia Stirile Kanal D,

Alimente cu preț plafonat. Guvernul a plafonat noi produse: orez, bulion, drojdie și carne tocată

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Diana Buzea, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Guvernul a plafonat noi produse: orez, bulion, drojdie și carne tocată

„Guvernul a adoptat astăzi prelungirea cu încă 3 luni a ordonanței de urgență care stabilește plafonarea adaosului comercial la alimentele de bază. De precizat este faptul că, pe lângă lista inițială cu 14 alimente de bază, Guvernul a adăugat și noi produse. Mă refer la orez, bulion, smântână, margarină, drojdie și carne tocată.

Practic, prin această măsură Guvernul își dorește ca toți românii să își poată permite ingredientele de bază pentru o masă de Crăciun, asta în condițiile în care știm că vin și sărbătorile de iarnă și cum nicio masă nu este completă fără cozonac.

Să știți că și cozonacul va avea un preț plafonat de Guvern.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Totodată, vă reamintesc faptul că adaosul comercial este limitat la 20% pentru comercianți și la 5% pentru distribuitori. În forma de până acum era prevăzută și varza murată pe această listă, însă, vedem că în forma adoptată astăzi varza murată a fost eliminată.”, trasnsmite Diana Buzea, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI