Close sidebar
Close sidebar

Alin este dezamăgit de Xenia: ”Îmi este teamă să nu fie cum spun cei de afară”

După ce s-a despărțit de Radu, Xenia și-a îndreptat atenția către Alin de care a spus că se simte foartă atrasă. Însă se pare că sentimentele Xeniei se schimbă de la o săptămână la alta.

Diana Bostan,

Alin ”Casa Iubirii”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Xenia a surprins pe toată lumea când a decis să întrerupă cunoașterea cu Alin pentru că nu simte acea chimie.

Citeste si: "Mi-aș dori să o cunosc cum e ea, să îmi spună ce nu a putut să îmi zică". George, afectat de eliminarea din Gală. Pe cine dorește să cunoască tânărul?

Xenia nu vrea să formeze un cuplu cu Alin

În ediția de astăzi, Xenia i-a luat pe toți prin surprindere după ce a spus că nu se mai vede formând un cuplu cu Alin.

Citeste si: Eliminare în Casa Iubirii. Radu și George au fost la un pas să plece acasă

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Ea le-a mărturisit fetelor, aproape cu ochii în lacrimi, că există o atracție fizică foarte mare, dar că e ceva ce nu o lasă să formeze un cuplu cu el, ceva la nivel psihic.

Ea a mai spus că nu simte acea chimie dintre ei doi.

Alin este dezamăgit de Xenia

Alin discută cu băieții despre decizia Xeniei, iar Radu este primul care-și dă cu părerea despre Xenia și era sigur că așa se va întâmpla.

Citeste si: Andreea Mantea, surprinsă de fiul ei. Ce întrebare primește des din partea lui David: „Nu știu de unde are treaba asta”

Alin este pe punctul de a le da dreptate celor din afara casei care spun despre Xenia că nu a venit în ”Casa Iubirii” pentru o relație.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI