Alin și-ar fi dorit să rămână în continuare, alături de iubita lui, în casă. Totodată, acesta a declarat că o așteaptă pe Bianca afară.

Alin e dispus să aștepte 

Deși a fost eliminat din casă, Alin nu renunță la Bianca și încă se consideră un cuplu.

Cei doi au format o relație frumoasă și sănătoasă, iar acest lucru se dovedește acum. Alin a descris-o pe Bianca așa cum a cunoscut-o el atât în casă, cât și în afară.

Citește și: Kinga de la Casa Iubirii, transformare incredibilă! Cum arată acum concurenta

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Îmi este dor de Bianca. Abia aștept să iasă. M-a atras la ea caracterul și fizicul, îmi place că e o fată spontană. Eu am mai avut relații în trecut, dar nicio fată nu a fost ca ea, să se descurce în majoritatea cazurilor.

Dacă e pusă sub presiune știe cum să iasă, are cuvintele la ea.(...) În afara casei, părerea mea, este o fată mai liniștită decât în emisiune. Pentru mine asta nu e o problemă.

În emisiune trebuie să fii puțin altfel, probabil de aceea e și ea așa ”, a declarat Alin, potrivit WOWbiz.

Cei doi nu mai petrec timp împreună, însă sentimentele sunt la fel de puternice. Alin a vorbit și despre șansele ca iubita lui să fie eliminată curând.

Citește și: Ștefania de la ”Casa Iubirii” a mărturisit ce planuri de viitor are. Fosta concurentă radiază de fericire alături de noul iubit

Eliminarea mea nu reprezintă o despărțire, doar o dezamăgire că nu mai sunt cu ea acolo. O să o aștept afară. Noi încă suntem un cuplu. Eu sper ca ea să nu se schimbe sau să se întâmple ceva acolo, că știu că în casă se mai fac jocuri, să nu pice din greșeală într-un joc cu subînțeles, chestii care să ne afecteze nouă relația. Eu cred că ea își dorește să plece din casă, doar că e conștientă în același timp că oamenii o să o voteze în continuare. Deci șansele ar fi foarte slabe să plece.(...) Mi-e foarte dor de ea, abia aștept să iasă din casă și o aștept afară. Oricând va ieși, să mă sune. Aș întreba-o dacă îi e dor de mine, dar se vede la TV ”, a mai spus Alin.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si