Alin și Alexandra erau căsătoriți doar de 2 luni și aveau toată viața înainte. Din păcate au murit fulgerător, într-un tragic accident care s-a produs sâmbătă seara pe DN2.

Tragedia s-a petrecut la coborârea de pe pasarela Nehoiu. Pe lângă tinerii care au murit, alte două persoane au fost rănite.

Citește și: VIDEO Fetiță de 3 ani, cu febră, plimbată cu ambulanța peste 150 de kilometri. Cazul ireal al unei familii, care a fost la un pas de tragedie

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

tineri morti, proaspat casatoriti, accident DN2

Accidentul a avut loc după ce trei mașini s-au ciocnit 

Alin Trifan avea 27 de ani și lucra ca inspector la Casa de Pensii, în timp ce Alexandra, în vârstă de 24 de ani, era învățătoare la Mihăilești. Tinerii s-au cununat în luna iunie și urmau să facă și nunta. În loc de petrecere, familiile acestora se pregătesc acum să îi conducă pe ultimul drum.

Mașina condusă de Alin s-a apropiat mult de mașina din față. Pentru a evita impactul, acesta a încercat să depășească prin dreapta, dar a ieșit de pe carosabil.

A ajuns pe contrasens, unde s-a lovit de o autoutilitară.

„Este vorba despre o coliziune între trei autovehicule conduse de șoferi din Buzău, două autoturisme conduse pe direcția Prahova către Buzău, de către un șofer de 27 de ani, respectiv o conducătoare auto de 60 de ani, și autovehiculul ce se deplasa din sens opus, la volanul căruia se afla un șofer de 36 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor de 27 şi 36 de ani și a câte unui pasager din mașina fiecăruia, de 24 și 35 de ani, din Movila Banului, respectiv Gherăseni”, a informat Biroul de presă al IPJ Buzău.

Citește și: VIDEO Un tânăr afacerist din Argeș a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Bărbatul era însoțit de soție și de unul dintre copii, care au supraviețuit ca prin minune

tineri morti, proaspat casatoriti, accident DN2


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si