Un agent din cadrul Secției de Poliţie Rurală Domnești, Postul de Poliție Mușătești, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a salvat aseara viața unei persoane.Acesta a observat agitație în zona unui local din Mușătești, iar când s-a dus să verifice, a văzut un bărbat vârstnic care se învinețise la față și se ținea cu mâinile de gât.

Bărbatul și-a revenit și nu a vrut să meargă la spital

Bărbatul se sufocase, iar polițistul, care are cunoștințe pentru acordarea primului ajutor, a aplicat imediat manevra specifică de salvare de la sufocare – manevra Heimlich. Bărbatul de aproximativ 70 de ani, a scos bolul alimentar și și-a revenit complet, ulterior nedorind să fie consultat de un echipaj medical și reluându-și deplasarea.

Citește și: Românul mort în Grecia și-a riscat viața pentru un selfie. Martorii au povestit cum s-a întâmplat totul

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

IPJ Arges a transmis ca începând cu septembrie 2022, prin colaborarea cu pompierii SMURD din cadrul ISU, polițiștii argeșeni parcurg pregătiri pentru acordarea măsurilor de prim ajutor. Astfel, agentul de poliție Alin Ștefan Perșinaru s-a pregătit cu pompierii, în cursul lunii februarie 2023, cât și un modul de instruire pentru acordarea suportului vital de bază, în cadrul cursului de inițiere în carieră, parcurs în perioada august-noiembrie 2022, la Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor ,,Nicolae Golescu” Slatina.

Incidentul a avut loc în localitatea Mușătești din Argeș şi a fost surprins de o cameră de supraveghere. Imediat după intervenţia salvatoare, bătrânul se aşază pe scaun şi refuză să mai meargă la spital, spunând că se simte mul mai bine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si