Anunțul prinderii Alinei Bica a fost făcut, vineri seară, de Poliţia Română. Fosta şefă a DIICOT a fost prinsă în Italia. Ea a ajuns în custodia poliţiştilor.

Era dată în urmărire internațională din 27 noiembrie 2019

Alina Bica a fost dată în urmărire internaţională în 27 noiembrie 2019, după ce a fost condamnată definitiv la 4 ani de închisoare cu executare.

Citeste si: El este pedofilul care a abuzat peste 300 de copii. Ce pedeapsă va primi agresorul

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Poliţia Română a mai anunțat că în aceeaşi zonă din Italia a fost prins şi un alt urmărit internaţional- Ion Bene, condamnat la 6 ani şi 2 luni pentru fals în înscrisuri, dare de mită şi evaziune fiscală. Ioan Bene a fost condamnat în dosarul fostului şef al Consiliului Judeţean Cluj Horia Uioreanu.

Citeste si: Un bărbat de 31 de ani, arestat pentru 30 de zile în cazul ultrajului din Sectorul 1 al Capitalei

Este în custodia autorităților din Italia

”Cei doi urmăriţi internaţional sunt în custodia autorităţilor din Italia, urmând a fi prezentaţi unei instanţe pentru a dispune asupra executării Mandatelor Europene de Arestare şi asupra predării către România.

Mulţumim tuturor partenerilor instituţionali pentru sprijinul acordat în acest caz. Asigur cetăţenii că Poliţia Româna va continua activitatea de depistare a tuturor persoanelor care se sustrag. Este doar o chestiune de timp până îi vom aduce acasă”, a declarat Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române.

Citeste si: Bogdan Drăghici de la T.A.T.A. a intrat în greva foamei în închisoare! Avocatul e cercetat pentru viol asupra minorilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si