Alina Bica mai primeşte o lovitură, de data aceasta din ţară. Baroul Bucureşti o execută silit pe fosta şefă anti-mafia, după ce aceasta a pierdut procesul în care solicita anularea actului prin care i-a fost respinsă cererea de transfer de la Dolj la Bucureşti. O victorie a Alinei Bica ar fi fost echivalentă cu înscrierea acesteia în Tabloul Avocaţilor Definitivi şi implicit cu dreptul de exercitare a meseriei de avocat.

Bica a pierdut şi s-a ales, în urma procesului, cu o gaură de 1.400 lei, din care 600 lei către Uniunea Naţională a Barourilor din România şi 800 lei către Baroul Bucureşti – sumele reprezentând cheltuieli de judecată. Ultima instituţie a inisistat însă pentru acoperirea sumei de către fostul magistrat închis în Costa Rica şi chiar a solicitat în instanţă executarea silită a acesteia. Judecătorii au încuviinţat executarea silită, urmând ca suma respectivă să fie recuperată de la Alina Bica.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În paralel, Alina Bica a atacat

la Curtea de Apel decizia Baroului Dolj prin care a fost suspendată din magistratură în 2016. Cerera Alinei Bica a fost făcută de avocaţii acesteia în urmă cu o lună şi jumătate, în timp ce aceasta se afla în detenţie în Costa Rica. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si