Obisnuiti cu greul, acestia considera ca au astfel un avantaj si ca este randul celor din Echipa Faimosilor sa primeasca o lectie importanta. Simtind tensiunea intre colegii de echipa si ca moralul lor este la pamant dupa infrangerile repetate, Alina ii indeamna pe acestia sa dea totul pe teren pentru a castiga.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Nu m-am simtit bine deloc. Cum ne dezbinam, cum suntem fortati sa nominalizam si sa privim cum cineva pleaca. Se spune ca ce nu te omoara te face mai puternic. Am simtit o durere. Avem un avantaj: noi am trait ceea ce ei nu au trait, trebuie sa ne amintim clipele acelea si sa luptam mult mai mult. Sa vada si ei cum este”, spune Alina, detinatoarea a numeroase premii la culturism.

In inferioritate numerica dupa cele doua eliminari, Rafaela si Diana, Razboinicii se vor duela cu concurentii din Echipa Faimosilor, in aceasta sambata, incepand cu ora 20:00, la Kanal D!


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si