„Am discutat înca de ieri cu ministrul Muncii, Dragos Pîslaru. Tema majorarii salar #mce_temp_url# iale cu o luna înainte de vot este o iluzie vanduta acestor categorii socio-profesionale. Nu pot fi aplicate. Nu sunt sustenabile acum. Nu poti sa faci aceste majorari cu sase luni înainte de încheierea mandatului acestui Parlament. Este neconstitutional. Principiul bicameralismului este încalcat. PNL a votat împotriva toate amendamentele. Impactul este de vreo 4 miliarde.

Daca domnul Dragnea considera ca poate sa-i minta, este problema domniei lui de moralitate. Suntem constienti ca este nevoie de salarii mai mari în multe domenii, dar este nevoie de un calendar, de sursa de finantare“, a precizat Alina Gorghiu, potrivit adevarul.ro.

Alina Gorghiu a vorbit si despre proiectul de lege al PSD care elimina mai multe taxe. Ea a precizat ca PNL a votat aceasta initiativa pentru ca imoactul era mult mai mic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Cealalta lege, care elimina mai multe taxe, are un impact mic. Un miliard care ar fi putut fi acoperit potrivit punctului de vedere al Guvernului. Am înteles ca nu exista argumente pentru a ataca la CCR. Sunt initiative la care te gandesti sau nu te gandesti. Daca o initiativa apartine altcuiva, nu este o problema. Pe mine nu ma deranjeaza sa votez un proiect de lege depus de UDMR, PSD", a mai spus Gorghiu.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si