Tânăra mamă a fost salvată de autorități din apele râului Mureș după ce barca s-a scufundat. Fiul și tatăl nu au scăpat, însă cu viață, iar acum femeia își strigă durerea.

Potrivit autorităților, micuțul s-a înecat, iar soțul Alinei nu a fost încă găsit.

Citește și: Căutări disperate pe râul Mureș

Alina Luca este una dintre cele 11 persoane care s-au îmbarcat în seara zilei de 30 aprilie pe barca din lemn care s-a scufundat în apele râului Mureș.

Alături de Alina se aflau soțul, fiul, dar și cumnatul alături de cei doi copii ai săi. Alina și băiețelul său au fost scoși din apa la scurt timp după ce ambarcațiunea s-a scufundat, iar soțul, cumnatul și cei doi copii ai acestuia sunt încă dispăruți.

Alina este devastată de durere și plânge neîncetat

Alina Luca se numără printre supraviețuitorii salvați din Mureș. Ea a vorbit pentru Glasul Aradului despre tragedia care i-a marcat viața. Femeia s-a luptat să-și salveze băiatul, însă apa i-a luat viața micuțului. Soțul ei, Eduard, este dat dispărut și acum, alături de cumnatul și copiii săi.

Citește și: VIDEO- Polițiștii l-au reținut pe bărbatul care conducea barca răsturnată pe râul Mureș

„De ce mi i-ai luat Doamne pe amândoi, cu ce ți-am greșit

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

să îmi faci așa ceva...nu voi putea trăi niciodată fără ei doi....ai mai lăsat și un copil fără tată, de ce mă în halul ăsta la încercare... trebuia să fie cel mai frumos an și l-ai transformat într-un coșmar din care nu ne putem trezi... vă voi iubii mereu”, a scris tânăra mama pe pagina de Facebook.

„În seara zilei de 30 aprilie,

în jurul orei 20,40, un bărbat de 33 de ani, din Semlac, s-a deplasat de pe malul stâng al râului Mureş (Periam Port- judeţul Timiş) spre malul drept (judeţul Arad), în extravilanul localității Semlac, cu o barcă din lemn. În ambarcațiune, din extravilanul localității Semlac, s-au îmbarcat 11 persoane (5 majore şi 6 minore), pentru a ajunge în Periam Port. La aproximativ 2-3 metri de mal, ambarcațiunea s-a scufundat'', a informat IPJ Arad.

Polițiștii au anunțat că barca care s-a răsturnat nu era înmatriculată, iar cel care o conducea- un bărbat de 33 de ani- nu avea permis şi se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind reţinut, a mai menționat sursa citată.

„Până în acest moment, patru persoane sunt încă dispărute, printre acestea fiind şi doi copii", a anunțat ISU Timiş.

Autoritățile au pornit căutările și luni dimineață, dar și marți.

Citește și: VIDEO-Barcagiul beat care a provocat tragedia pe râul Mureș a fost reținut. Un copil și patru persoane au murit

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un efectiv de 24 de pompieri timișeni vor interveni cu o autospecială de serviciu, şase autospeciale de primă intervenție şi comandă, un microbuz, nouă bărci, o ambulanță SMURD şi un echipaj cu patru scafandri.

De asemenea, cincisprezece pompieri arădeni vor acționa cu patru autospeciale de primă intervenție şi comandă, patru bărci şi un echipaj SMURD, transmite AGERPRES.

Citește și: "De ce mi i-ai luat Doamne, cu ce ți-am greșit" Strigătele de durere ale Alinei, după ce și-a pierdut familia în apele Mureșului! Cu ultimele puteri a încercat să își salveze copilul. Imaginile care o vor urmări toată viața

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si