Close sidebar
Close sidebar

Alpinistul decedat în Făgăraş se căsătorise cu o lună înainte să moară! Soţia lui este distrusă de durere!

Amicii lui Zsolt Torok ştiu că alpinistul decedat în Făgăraş se căsătorise cu o lună înainte să moară.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

E clar că alpinistul decedat în Făgăraş se căsătorise cu o lună înainte să moară. Salvamontiştii sibieni au reuşit în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică să recupereze din zona Vârfului Negoiu din Munţii Făgăraş trupul alpinistului Zsolt Torok, decedat sâmbătă, a anunţat şeful Salvamont Sibiu, Adrian David. Alpinistul dispăruse în Munţii Făgăraş, unde a fost găsit decedat după ce ar fi căzut de la înălțime.( vezi în ce zonă a fost descoperit trupul lui Torok)

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Salvare spectaculoasă din apele învolburate. Un bărbat se răsturnase cu barca

Alpinistul decedat în Făgăraş se căsătorise cu o lună înainte să moară. Cununia civilă a avut loc la Arad

Pe 15 iulie, Zsolt Torok se căsătorise cu inspectoarea școlară Laura Nădăban. Cununia civilă a avut loc la Arad. Presa locală a scris că mireasa a purtat o rochie lungă albă, extrem de cochetă, iar mirele un costum clasic și un papion de aceeași culoare cu costumul, după cum se poate vedea în fotografiile relizate la eveniment.

"Cel mai pur și mai frumos suflet a plecat dintre noi! Zsolt Torok", a scris soția alpinistului, pe pagina sa de Facebook.

Alpinistul decedat în Făgăraş se căsătorise cu o lună înainte să moară. Torok a cucerit vârfuri din Himalaya

S-a aflat că alpinistul decedat în Făgăraş se căsătorise cu o lună înainte să moară.

Printre reuşitele lui Torok se numără principalele vârfuri din Munţii Alpi, Nanga Parbat, supranumit „Muntele Destinului”, situat în partea de vest a lanțului Himalaya, Peak 5-în premieră mondială și Kyajo Ri, din Himalaya.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI