Close sidebar
Close sidebar

Altarul Colectiv a fost vandalizat. "Incet, incet totul dispare!"

Altarul dedicat celor 64 de oameni care si-au pierdut viata in incendiul din Colectiv a a fost vandalizat de persoane neidentificate inca.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asociatia Colectiv GTG 3010 a anuntat astazi ca „micul colt de neuitare” a fost vandalizat.

„Timpul trece, iar unele persoane au uitat de mult, ba chiar sunt deranjate de micul nostru colt de neuitare. Exista indivizi deranjati de faptul ca in centrul Bucurestiului, la doi pasi de cladirea fostei fabrici Pionierul exista un altar. Un altar care pâna acum trei zile era plin de fotografii ale copiilor morti in incinta fostei fabrici Pionierul si unde trecatorii aprindeau o lumânare sau puneau o floare. Acum locul arata asa”, se arata in mesajul asociatiei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„Cineva a furat totul, cineva este deranjat de un altar, de un loc al durerii noastre. Acum o luna a fost luat banner-ul, acum s-au furat pozele. Incet, incet totul dispare. Despre Colectiv”, se mai arata in mesajul care insoteste fotografia.

In seara zilei de 30 octombrie 2015, un incendiu devastator a izbucnit in clubul Colectiv, in urma caruia 64 de oameni si-au pierdut viata, iar alti aproximativ 150 de raniti au ajuns la spital.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI