Alte două cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, astfel că numărul total al persoanelor depistate cu acest virus a ajuns la 11 la nivel naţional. Cele două noi cazuri sunt la o fată de 15 ani din Timişoara şi la o altă adolescentă de 16 ani, din Hunedoara.

Citeste si: Coronavirus- O deputată din Iran a murit

"Au fost confirmate alte două cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus (COVID-19), numărul cazurilor ajungând astfel la 11.

Un caz priveşte o tânără de 15 ani din Timişoara, care studiază în aceeaşi unitate de învăţământ cu ceilalţi doi tineri de 16 ani din Timişoara, dar într-o altă clasă”, se arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Cursurile instituţiei de învăţământ sunt suspendate până în 11 martie, urmând ca în cursul zilei de luni, 9 martie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă să decidă suspendarea cursurilor până la 14 zile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Se pot închide școlile timp de două săptămâni. Este absolut necesară măsura?

Potrivit sursei citate, fata de 15 ani s-a prezentat în cursul zilei de vineri la Spitalul de Copii din Timişoara, prezentând simptome de febră şi tuse şi luându-se decizia internării şi prelevării de probe la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. În prezent, starea sa de sănătate este ameliorată, fără febră.

Citeste si: Epidemia cu virus chinezesc LOVEŞTE MORTAL SUA- Unde s-au înregistrat primele decese

Al doilea caz este al unei fete de 16 ani din Hunedoara, care a călătorit în acelaşi mijloc de transport, la revenirea în ţară, din Italia, în imediata proximitate a bărbatului de 40 de ani din Hunedoara, confirmat în cursul zilei de vineri cu infecţie cu noul coronavirus (COVID-19).

Tânăra de 16 ani este asimptomatică şi va fi internată la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si