Carnea de miel impanata, aromata si bine fragezita in cuptor e o alternativa la cea de porc, mai greu de pus pe masa de Craciun.

Nutritonistii o recomanda, chiar daca e mai greu de digerat, pentru ca e mai bogata in proteine si mai saraca in colesterol. Desi carnea de miel este considerata o raritate pe timp de iarna, crescatorii s-au adaptat si au inceput sa vanda miei si de Craciun, nu doar de Paste.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Crescatori care sa aiba miei de vanzare iarna sunt putini. Mihai Sopa are peste 2 500 de oi la Marpod, pe Valea Hartibaciului, iar de sarbatori vinde cateva sute. Preturile vor fi mai mici decat de Paste. Intre timp, in carmangerii, s-au intetit controalele. Inspectorii Directiei Sanitar Veterinare ii verifica pe comercianti.

Cei mai multi cumparatori prefera carnea de porc romaneasca. Cei care nu gasesc se multumesc si cu cea adusa din import.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si