Carnea de miel impanata, aromata si bine fragezita in cuptor e o alternativa la cea de porc, mai greu de pus pe masa de Craciun.

Nutritonistii o recomanda, chiar daca e mai greu de digerat, pentru ca e mai bogata in proteine si mai saraca in colesterol. Desi carnea de miel este considerata o raritate pe timp de iarna, crescatorii s-au adaptat si au inceput sa vanda miei si de Craciun, nu doar de Paste.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Crescatori care sa aiba miei de vanzare iarna sunt putini. Mihai Sopa are peste 2 500 de oi la Marpod, pe Valea Hartibaciului, iar de sarbatori vinde cateva sute. Preturile vor fi mai mici decat de Paste. Intre timp, in carmangerii, s-au intetit controalele. Inspectorii Directiei Sanitar Veterinare ii verifica pe comercianti.

Cei mai multi cumparatori prefera carnea de porc romaneasca. Cei care nu gasesc se multumesc si cu cea adusa din import.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si