Close sidebar
Close sidebar

Alți doi foști concurenți de la Puterea Dragostei vor deveni părinți

Fanii emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei au rămas plăcut surprinși când au aflat vestea cea mare. Cei doi concurenți deși s-au împăcat recent, au anunțat că vor deveni părinți.

Andreea Bolocan,

Berna și Philip vor deveni părinți

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Berna și Philip sunt norocoșii viitori părinți, iar vestea este cu atât mai surprinzătoare, în condițiile în care Berna și Philip de la Puterea dragostei s-au împăcat recent. Cei doi protagoniști ai emisiunii Puterea dragostei se iubesc cu adevărat și au decis să le facă o bucurie incredibilă susținătorilor lor prin aducerea pe lume a unui bebeluș.

Povestea de dragoste dintre cei doi prinde contur, astfel că venirea pe lume a unui bebeluș este doar cireașa de pe tortul relației perfecte dintre Berna și Philip.

Berna și Philip au făcut marele anunț prin intermediul unui filmuleț 

Într-un filmuleț pe Tik Tok, Philip și Berna le-au dat vestea cea mare fanilor care așteptau această veste de multă vreme. Cei care au crezut mereu în povestea lor de dragoste știau că va veni această clipă, astfel că Berna și Philip radiază de fericire.

Philip și Berna se certaseră în toamnă, când femeia îi reproșa logodnicului său că nu a avut grijă de ea atunci când a suferit o operație la sâni. Din fericire, lucrurile s-au rezolvat și cei doi se iubesc mai mult ca niciodată, conform Kfetele.ro.

Citeste si: Cristi Marinescu a declanșat un nou conflict în casa "Puterea Dragostei" (VIDEO)

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

„Philip, după două zile în care m-a ajutat, nu a mai avut chef să facă nimic. Mă trezea dimineața și apoi se întorcea acasă, seara târziu, chiar noaptea. Zicea că e la sală, că e ocupat, doar ca să se scuze că nu vrea să petreacă timpul cu mine și să mă ajute.

Mi-a spus și medicul că o perioadă trebuie să mă ajute cineva pentru că nu am voie să fac efort după ce mi-am pus silicoane, dar Philip nu a avut chef. Așa că am plecat de la noi de acasă, am plecat la mine, la Târgu Mureș”, a dezvăluit atunci tânăra pentru Wowbiz.

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei a ajuns la capătul puterilor. A izbucnit în plâns

Philip și Berna au stat despărțiți o perioadă

Mai mult, cei doi s-au despărțit o perioadă, lucru dezvăluit de Berna la Teo Show: „În ultima perioadă nu ne-am mai înțeles și au intervenit toate geloziile posibile si din partea mea si din partea lui. Când intervine gelozia se duce totul. Am participat la multe evenimente si din toate s-au adunat lucruri mărunte. Priviri și din partea mea și din partea lui. Eu sunt o fire foarte geloasă. El este la fel.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Nu eram așa, în casa Puterea dragostei eram foarte fericiți, unul pentru altul, telespectatorii au văzut. Eram un cuplu superb. Din momentul în care am ajuns acasă s-a produs o ruptură.

Dacă aș ști, v-aș spune. Totul s-a întâmplat încetișor. De înșelat nu este vorba, dar sper să nu fie asta problema. Încă îl iubesc pe Philip”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI